سرویس‌دهی رایگان قطار شهری مشهد به عزاداران حسینی

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: سرویس‌دهی متروی مشهد سه‌شنبه ۱۳ مرداد به مناسبت اربعین حسینی برای زائران و مجاوران رایگان خواهد بود.
کد خبر: ۸۵۲۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۹ - 03August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «داوود همتیان» مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد در خصوص سرویس‌دهی متروی مشهد در روز اربعین حسینی اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته جهت مدیریت بهتر تردد‌ها و کاهش ترافیک شهری، ناوگان متروی مشهد سه‌شنبه ۱۳ مرداد مصادف با اربعین حسینی، از ساعت ۷ تا ۲۳، در تمامی خطوط ۱، ۲ و ۳ به صورت رایگان خدمت‌رسانی خواهد کرد.

اربعین

وی افزود: تمامی واحد‌های فنی، عملیاتی و ایستگاهی در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند تا پاسخگوی نیاز تردد زائران و مجاوران باشند. علاوه بر سرویس‌دهی رایگان، تمامی تدابیر لازم جهت کاهش سرفاصله‌های زمانی و همچنین آمادگی برای افزایش ساعات بهره‌برداری در صورت نیاز اتخاذ شده تا زائران و عزاداران بتوانند با آرامش و سهولت بیشتری تردد کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار