وزارت دفاع چین: به نوسازی ارتش در بالاترین سطح ادامه خواهیم داد

سخنگوی وزارت دفاع چین اعلام کرد که فرماندهی ارتش این کشور، نوسازی نیروهای خود را مطابق با استانداردهای پیشرفته بین‌المللی تضمین خواهد کرد.
کد خبر: ۸۵۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۶ - 07August 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، چن شی روز جمعه در صفحه وزارت دفاع چین در رسانه وی‌چت، ضمن اظهار نظر در مورد چشم‌اندازهای ارتقای توانایی رزمی نیروهای نظامی این کشور، تأکید کرد که اظهارات مهم شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین، به طور فزاینده‌ای به همه افسران و سربازان الهام و انگیزه می‌دهد تا به موفقیت‌های مهم در نوسازی اساسی دفاع ملی و نیروهای مسلح دست یابند و تبدیل ارتش به یک نیرو در سطح جهانی را تسریع کنند.

چین

چن شی توضیح داد، نوسازی نیروهای مسلح پایه استراتژیکی برای نوسازی عظیم ملت چین را در اختیار پکن قرار خواهد داد. در قدم های بعدی، ارتش آزادی‌بخش خلق چین (PLA) با اندیشه‌های رهبر چین در مورد سوسیالیسم در عصر جدید هدایت خواهد شد و وظیفه تقویت پتانسیل دفاعی چین و حمایت از رهبری مطلق حزب بر ارتش را انجام خواهد داد.

چن خاطرنشان کرد که چین به طور سیستماتیک فناوری‌های هوشمند را در ارتش خود به کار خواهد گرفت و به طور مداوم سطح آموزش نظامی را بهبود خواهد بخشید. وی افزود که نوسازی شامل منابع هر دو بخش نظامی و غیرنظامی خواهد بود.

انتهای پیام/ 966

برچسب ها: چین ، تجهیزات نظامی
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار