هلاکت ۷ تروریست در هنگو

در جریان عملیات نیرو‌های امنیتی پاکستان در هنگو ۷ تروریست به هلاکت رسیدند.
کد خبر: ۸۵۳۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۰ - 08August 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) از هلاکت ۷ عضو گروه «فتنة الخوارج» در جریان یک عملیات اطلاعات‌محور نیرو‌های امنیتی در منطقه هنگو خبر داد.

نیرو‌های امنیتی پاکستان

بر اساس بیانیه روابط عمومی ارتش پاکستان، این عملیات در تاریخ ۷ اوت و پس از دریافت اطلاعاتی درباره حضور عناصر گروه «فتنة الخوارج» در منطقه انجام شد و نیرو‌های امنیتی با شناسایی مخفیگاه این گروه، آن را هدف قرار دادند.

در جریان این عملیات، ۷ تروریست به هلاکت رسیدند و مقادیری سلاح و مهمات نیز از مخفیگاه و محل استقرار آنها کشف و ضبط شد. به گفته ISPR، افراد کشته‌شده در چندین مورد حمله و قتل شهروندان غیرنظامی دست داشته‌اند.

روابط عمومی ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که کاپیتان «حمزه اکرام» یکی از نیرو‌های ارتش، در جریان این عملیات و در حالی که به همراه نیرو‌های تحت فرمان خود با عناصر تروریستی درگیر بود، کشته شد.

بر اساس این بیانیه، کاپیتان حمزه اکرام در جریان عملیات، نیرو‌های خود را هدایت کرده و به صورت مستمر عناصر مسلح حاضر در منطقه را تعقیب می‌کرد.

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) اعلام کرد که عملیات پاکسازی منطقه برای شناسایی و از بین بردن عناصر باقی‌مانده این گروه همچنان ادامه دارد.

روابط عمومی ارتش این کشور با تأکید بر تداوم عملیات ضدتروریستی، اعلام کرد که نیرو‌های امنیتی با تمام توان به مقابله با تروریسم ادامه خواهند داد و فداکاری نیرو‌های نظامی در مسیر تأمین امنیت، عزم مردم و نیرو‌های امنیتی پاکستان برای مقابله با تهدید‌های تروریستی را تقویت خواهد کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار