گشادهرویی امیر «موسوی» روحیه نیروها را تقویت میکرد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، امیر سرتیپ دوم «فردین موسوی» رئیس دفتر سابق امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی در محفل رثای امیر که در جوار مزار آن امیر شهید در صحن امام هادی (ع) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: بنده از سال ۱۳۷۱ با امیر موسوی آشنا شدم و تا روز شهادت با ایشان مانوس بودم؛ در آن سال امیر موسوی ستوان یک و من ستوان ۲ و فرمانده گروهان دانشگاه افسری بودم.

موسوی با اشاره به خاطراتی از حسن برخورد امیر موسوی با دانشجویان و اغماض و چشم پوشی از برخی رفتارها، عنوان کرد: ایشان با گشاده رویی خود فرهنگ جدیدی را در دانشگاه افسری ارتش ایجاد کرد و با لبخندی که همیشه بر لب داشت، روحیه دانشجویان و سربازان را تقویت میکرد و بخصوص در مورد دانشجویان، طوری شده بود که هنگام فارغ التحصیلی هیچ استرسی به آنها وارد نمیشد.
وی ادامه داد: رفتار امیر موسوی به گونهای بود که مورد رضایت حضرت آقای شهید هم قرار گرفتند.
مسئول دفتر سابق امیر سپهبد شهید موسوی متحول کردن دانشگاه افسری از لحاظ ظاهری و رفتاری و آموزشی را از رویکردها و عملکردهای وی در دوره فرماندهی دانشگاه برشمرد و ادامه داد: آرزوی امیر شهید تبدیل دانشگاه پزشکی ارتش به بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشور و نمونه شدن بیمارستان ارتش در بین بقیه بیمارستانها بود و برای تحقق این امر، از بعضی از پزشکان فوق تخصص برای حضور در این بیمارستان دعوت کرد.
وی خاطرنشان کرد: خانواده دوستی و احترام به همسر از جمله ویژگیهای امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی رئیس شهید ستاد کل نیروهای مسلح تا روز شهادت بود.
امیر موسوی سادهزیستی، صداقت، مسئولیتپذیری، توجه به خانواده و پایبندی به ارزشهای اخلاقی را از برجستهترین ویژگیهای سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی برشمرد و تأکید کرد: منش و سیره این فرمانده شهید میتواند الگویی ارزشمند برای نسل جوان و خدمتگزاران نظام اسلامی باشد.
لازم به ذکر است در مراسم «رثای امیر»، اعضای خانواده امیر شهید موسوی، امیر سرتیپ دوم «محمدرضا فولادی» رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش و جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش حضور داشتند.
انتهای پیام/
