اعزام کاروان ۴۰ نفره جوانان داوطلب هلال‌احمر استان سمنان به طرح ملی «قدم به قدم در مسیر بهشت» در مشهد مقدس

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان، از اعزام کاروانی متشکل از ۴۰ نفر از جوانان داوطلب و فعال این جمعیت در روز ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵، به منظور ارائه خدمات بشردوستانه به زائران حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) در قالب طرح ملی «قدم‌به‌قدم در مسیر بهشت» خبر داد.
کد خبر: ۸۵۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۹ - 09August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از سمنان،«حسین درخشان» مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با تأکید بر اهتمام این جمعیت در اجرای برنامه‌های معنوی و خدمت‌رسانی به زائران، اظهار داشت: در راستای تجلی ارزش‌های والای خدمت داوطلبانه و با هدف ترویج فرهنگ تکریم زائران، این کاروان با آمادگی کامل و بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی امدادی، در تاریخ ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ به مشهد مقدس اعزام خواهند شد تا بخشی از بارِ خدمت به زائرانِ امام رئوف (ع) را بر دوش گیرند.

س

درخشان، در پایان، ضمن قدردانی از روحیه ایثارگری و آمادگی این جوانان، بیان کرد: حضور پرشور جوانان سمنانی در این طرح ملی، نمادی از تعهد اخلاقی و روحیه خدمت‌گزاری بی‌منت در مجموعه هلال‌احمر است که در راستای شعار محوری “هلال‌احمر؛ پیشگام در خدمت به مردم” صورت می‌گیرد. این اقدام ارزشمند، فرصتی مغتنم برای کسب توشه‌ای معنوی در مسیر خدمت‌گزاری است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار