حجتالاسلام نادری: حملات سنگین دشمن نتوانست خللی در روند شلیک موشکهای سپاه ایجاد کند
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «علی نادری» معاون روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در نشستی صمیمی با جمعی از خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، با اشاره به توانمندیهای موشکی و پهپادی کشور اظهار داشت: دشمن در جنگ تحمیلی سوم و در جریان اجرای عملیات «وعده صادق ۴ سپاه» گاهی بر روی برخی از مواضع ما ۳۰ موشک شلیک کرد؛ یعنی ۳۰ تن مواد منفجره؛ اما از همان نقطه موشک شلیک میشد و این حجم سنگین حملات نتوانست خللی در روند شلیکهای موشکی ایجاد کند.

حجتالاسلام نادری تصریح کرد: یکی از اقدامات شاخص در عملیات وعده صادق ۴، ناکارآمدکردن سپر دفاع موشکی آمریکا در منطقه بود که بیش از ۲۰ سال برای ایجاد و گسترش آن تلاش کرده و هزینههای سنگینی برای آن پرداخت کرده بودند.
معاون روابط عمومی نیروی هوافضای سپاه در پایان خاطرنشان کرد: این نیرو همانگونه که در عملیات «وعده صادق ۳ و ۴» و عملیات «نصر ۱ و ۲» آمادگی خود را در میدان نبرد نشان داد، در آینده نیز با قدرت از کشور دفاع خواهد کرد.
در پایان این دیدار از زحمات و تلاشهای خبرنگاران، با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ 281
