گروهی ساردو: رسانه‌ها، بازوی مطالبه‌گر جامعه ایثارگری هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، در نشستی با اصحاب رسانه، بر نقش بی‌بدیل خبرنگاران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مطالبه‌گری حقوق خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان تأکید کرد و از پیگیری جدی خدمات درمانی، مسکن و اشتغال برای جامعهٔ ۱۸۵ هزار نفری ایثارگران استان خبر داد.
کد خبر: ۸۵۴۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۵ - 11August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، «احمد گروهی ساردو»، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، ظهر سه‌شنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۵، در نشستی با خبرنگاران، ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان (۲۶ مرداد) و روز خبرنگار، بر نقش رسانه‌ها به‌عنوان بازوی مطالبه‌گر جامعهٔ ایثارگری تأکید کرد.

کرمان

وی با اشاره به نقش شهید محمود صارمی به‌عنوان الگوی پیوند رسانه، تعهد و شهادت، گفت: ما در استان کرمان وظیفه داریم میراث‌دار این فرهنگ غنی در میان اصحاب رسانه باشیم.

۱۲۵۸ آزاده سرافراز در کرمان

گروهی ساردو با اشاره به وجود ۱۲۵۸ آزاده سرافراز در استان کرمان، افزود: آزادگان نماد صبر و مقاومت ملت ایران هستند. برنامه‌های متعددی برای تجلیل از این عزیزان در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها، به‌ویژه در مناطق جنوبی، تدارک دیده شده است. دیدار و شنیدن خاطرات این عزیزان، کمترین کاری است که در برابر ایستادگی آنان می‌توان انجام داد.

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان با ارائه گزارشی از خدمات این نهاد به جامعهٔ هدف ۱۸۵ هزار نفری استان، تصریح کرد: خدمات‌رسانی در حوزه‌های درمان، بیمه، مسکن و معیشت با جدیت دنبال می‌شود. هم‌اکنون برای بیش از ۲۳ هزار جانباز عزیز استان، در حال پیگیری امور درمانی، تأمین تجهیزات پزشکی و دارو هستیم و تلاش می‌کنیم با توسعهٔ درمانگاه‌های تخصصی، بار مراجعات و هزینه‌های درمانی را کاهش دهیم.

گروهی ساردو در خصوص مسکن ایثارگران نیز گفت: با پیگیری‌های مستمر و همکاری بنیاد مسکن، روند تخصیص زمین برای ۳۰۰۰ واجد شرایط در دستور کار قرار دارد و امیدواریم با تحقق این برنامه‌ها، بخش بزرگی از دغدغهٔ مسکن خانواده‌های ایثارگر تا پایان سال مرتفع شود.

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان با انتقاد از وضعیت اشتغال فرزندان ایثارگر، بر ضرورت تحول در این حوزه تأکید کرد و افزود: تکیه صرف بر سهمیه‌های استخدامی ۲۵ و ۵ درصدی، پاسخگوی نیاز اشتغال این جامعهٔ معزز نیست. ما در حال برنامه‌ریزی برای تقویت فرهنگ کار و کارآفرینی هستیم. بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی استان در بخش‌های کشاورزی، معادن و گردشگری و همچنین ارائهٔ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، اولویت ماست تا بتوانیم اشتغالی پایدار و مولد برای فرزندان شاهد و ایثارگر ایجاد کنیم.

گروهی ساردو با اشاره به محدودیت منابع انسانی و حجم بالای مطالبات، ادامه داد: همکاران من با ایثارگری شغلی، بار چند مسئولیت را به دوش می‌کشند تا کیفیت خدمات کاهش نیابد. از رسانه‌ها می‌خواهم که با نگاه تیزبین خود، نقاط ضعف را به ما گوشزد کنند. ما از مطالبه‌گری رسانه‌ها استقبال می‌کنیم، چرا که شفافیت و اطلاع‌رسانی صحیح، هم به نفع جامعهٔ ایثارگری است و هم به بهبود کیفیت خدمت‌رسانی کمک خواهد کرد.

۶۴ شهید جنگ رمضان در کرمان

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان خاطرنشان کرد: تاکنون در استان کرمان حدود ۶۴ نفر در جنگ تحمیلی سوم به شهادت رسیده‌اند. این شهدا افرادی نخبه و دارای ارزش‌های انسانی بالایی بودند و در بازدیدهایی که از خانوادهٔ این شهیدان داشتیم، به شخصیت‌های بارز و ارزشمند آنان پی بردیم.

وی با اشاره به درگیری مستقیم جمهوری اسلامی ایران با دشمن صهیونی و آمریکای جنایتکار، تصریح کرد: امروز با افتخار، ایران اسلامی سربلند است و هیمنهٔ آمریکا در دنیا شکسته و به زیر کشیده شده است.

 

گروهی ساردو با بیان اینکه جنگ رمضان از دو جهت با سایر جنگ‌ها متفاوت بود، افزود: نخست اینکه دشمن با نادیده گرفتن قداست ماه میهمانی خدا، از حرمت این ماه برای پیشبرد اهداف نظامی خود سوءاستفاده کرد؛ اما در مقابل، رزمندگان ما با تأسی به سیرهٔ سیدالشهداء (ع)، در اوج تقوا و اخلاص ایستادگی کردند. بسیاری از عزیزان ما در این نبرد، در حالی که لب‌هایشان از تشنگی خشکیده بود و با دهان روزه به جهاد می‌پرداختند، به درجهٔ رفیع شهادت نائل آمدند و پیوندی عمیق میان مکتب عاشورا و فرهنگ دفاع مقدس رقم زدند.

 

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار