ماموستا قادری: رسانه‌ها حماسه‌های منطقه را ثبت کنند

امام‌جمعه شهرستان پاوه بر ثبت و حفظ رویدادها و حماسه‌های منطقه تأکید کرد و خبرنگاران را به روایت دقیق وقایع و ماندگار کردن آثار رسانه‌ای برای نسل‌های آینده فراخواند.
کد خبر: ۸۵۴۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳ - 13August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، ماموستا ملا «قادر قادری» امام جمعه شهرستان پاوه امروز در نشست خبرنگاران با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی و شهدای رسانه در ایران، غزه، عراق، لبنان و دیگر نقاط جهان، رسانه را از ارکان مهم آگاهی‌بخشی در جامعه دانست و اظهار داشت: منبر در تاریخ اسلام از نخستین ابزارهای انتقال پیام و آگاهی به مردم بوده و امروز نیز فعالیت اصحاب رسانه در مسیر آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی اهمیت ویژه‌ای دارد.

امام جمعه پاوهوی با اشاره به آیه «ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ» افزود: اطلاع‌رسانی باید همراه با حکمت، اخلاق و موعظه نیکو باشد و خبرنگاران در انجام این مسئولیت باید اخلاق حرفه‌ای را مورد توجه قرار دهند.

خبرنگاری نیازمند صبر و استقامت است

امام‌جمعه شهرستان پاوه با اشاره به دشواری فعالیت رسانه‌ای گفت: وعظ، خطابه و مدیریت رسانه از عرصه‌های دشوار و پرمسئولیت است و کسی که در مسیر آگاهی‌بخشی و انجام وظیفه گام برمی‌دارد، ممکن است با مخالفت، انتقاد و مشکلات مختلف مواجه شود.

وی با اشاره به اشعار ماموستا هیمن درباره دشواری مسیر انسان‌های سربلند، بر ضرورت صبر و استقامت در انجام مسئولیت‌ها تأکید کرد.

رسانه در برابر فشارها مسئولیت دارد

ماموستا قادری با اشاره به شرایط امروز منطقه بیان کرد: نسل امروز از ابتدای زندگی با جنگ، تهدید، تحریم و مشکلات مختلف روبه‌رو بوده و در شرایط کنونی نیز تهدیدهای خارجی، اقدامات تروریستی گروهک‌ها و برخی سخنان تحریک‌آمیز، جامعه را با چالش‌هایی مواجه کرده است.

وی افزود: اصحاب رسانه در چنین شرایطی باید وظیفه خود را به‌درستی انجام دهند و تحت تأثیر فشارها و سخنان دیگران قرار نگیرند.

گزارش‌های امروز اسناد تاریخی فرداست

امام‌جمعه شهرستان پاوه بر ضرورت ثبت و حفظ آثار رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: خبرنگاران باید آثار و فعالیت‌های خود را ثبت، مکتوب و حفظ کنند، زیرا این آثار می‌تواند در آینده به اسناد ارزشمند تاریخی تبدیل شود.وی با اشاره به کتاب «سفرنامه بلوک جوانرود» بیان کرد: این کتاب که حدود ۱۲۵ سال پیش نوشته شده، اطلاعات ارزشمندی درباره مردم، روحانیون، بزرگان و وضعیت مناطق جوانرود، پاوه، نوسود، نودشه و هجیج در اختیار قرار می‌دهد.

ماموستا قادری افزود: چنین آثاری نشان می‌دهد گزارش‌ها و نوشته‌های امروز می‌تواند ده‌ها و حتی صدها سال بعد، منبعی برای شناخت تاریخ منطقه باشد.

هوش مصنوعی چهره رسانه را تغییر می‌دهد

وی با اشاره به تحولات سریع فناوری و ظهور هوش مصنوعی گفت: جهان با سرعت در حال تغییر است و فناوری‌های جدید در کنار فرصت‌ها، چالش‌هایی نیز برای جامعه ایجاد می‌کنند.

امام‌جمعه شهرستان پاوه با اشاره به ورود ماهواره و تلفن همراه به زندگی مردم در سال‌های گذشته، بر ضرورت هوشیاری و آگاهی در برابر فناوری‌های نوین تأکید کرد.

حماسه ۲۶ مرداد باید ماندگار شود

ماموستا قادری در ادامه بر ضرورت حفظ تاریخ و حماسه‌های منطقه تأکید کرد و گفت: نباید فداکاری‌ها و حماسه‌های گذشتگان به فراموشی سپرده شود و رویدادهای مهم باید برای نسل‌های آینده ثبت و روایت شود.وی با اشاره به سالگرد حماسه ۲۶ مرداد، بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد فداکاری‌های مردم منطقه تأکید کرد.

امام‌جمعه شهرستان پاوه همچنین با اشاره به فرارسیدن ماه ربیع‌الاول گفت: درباره نحوه برگزاری مراسم میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) با ستاد نماز جمعه پاوه تصمیم‌گیری خواهد شد و اصحاب رسانه برای انعکاس این مراسم آمادگی داشته باشند.

در پایان این نشست، جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه دیدگاه‌ها، مشکلات و مطالبات خود را مطرح کردند و ماموستا قادری نیز برای پیگیری مسائل مطرح‌شده نزد مسئولان ذی‌ربط قول مساعد داد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار