حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی:

امام خمینی(ره) به مسلمانان جهان هویت و معنویت بخشید

حجت‌الاسلام و المسلمین سید علی خمینی در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام(ره) گفت: بعد از انقلاب، مسلمانان و شیعیان جهان به خود افتخار می‌کنند؛ زیرا امام به آنان هویت و معنویت بخشید.
کد خبر: ۸۵۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷ - 01June 2016

امام خمینی(ره) به مسلمانان جهان هویت و معنویت بخشید

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی خمینی طی سخنانی در مراسم بزرگداشت سالگرد رحلت امام خمینی(ره) که شب گذشته با حضور استاندار و جمعی از علما و فضلا در مدرسه فیضیه قم برگزار شد، اظهار داشت: سخن گفتن از امام بسیار سخت است و بررسی زندگی امام راحل بدون در نظر گرفتن ابعاد شخصیتی امام کامل نیست و رهبر انقلاب نیز سال گذشته فرمودند که این همه سال از امام گفتیم؛ ولی حق ایشان را ادا نکردیم.

وی با بیان اینکه زندگی امام را می توان در زمینه های علمی، فلسفه، عرفان و ... بررسی کرد و در اسناد ساواک شلوغ ترین جلسه درس برای امام ذکر شده است، افزود: امام قدرتمندترین فرد در مرجعیت در طول تاریخ است و بسیار به طلبه ها در موضوع حفظ اخلاق و تهذیب نفس توصیه میکردند.

نوه امام خمینی(ره) ادامه داد: در طول تاریخ پر فراز و نشیب زندگی امام چه در سال 42 و چه در سال 57 با تغییر شرایط تغییری در رفتار و زندگی امام ایجاد نشد؛ امام اول خود را ساخت بعد به اجتماع آمد؛ شرایط زندگی امام ساده نبود، هیچکس خیال نمی کرد این حرکت و شعله ای که در قم آغاز شده تمام کشور را فرا بگیرد؛ امام فقط دنبال انجام وظیفه بود.

وی خاطرنشان ساخت: در همین قم امام را دستگیر کردند. امام به عراق رفت در آن جا هم حضور ایشان را نتوانستند تحمل کنند و نهایتا در 12 بهمن 57 در اوج عظمت وارد کشور شد.

سید علی خمینی در ادامه ابراز داشت: بعد از انقلاب مسلمانان و شیعیان به خود افتخار می کنند و امام به مسلمانان در دوران مدرنیزم که به مقابله با سنت ها برخاسته بود هویت و معنویت بخشید. امام به مثال مصلح اجتماعی است.

وی با اشاره به نوع مدیریت امام خمینی(ره) اظهار داشت: انقلاب اسلامی در کشور های منطقه به وقوع پیوست ولی امروز می بینیم اولین نیاز انسان که امنیت است را انقلابیون منطقه ندارند؛ ولی ما در انقلاب اسلامی آرامش می بینیم؛ زیرا امام چشمش به دهان کسی نبود. امروز برخی، از منافقین دفاع می کنند. امام در ابتدا در موضوع منافقین نرمش نشان دادند؛ ولی بعد مقتدرانه جلوی آنها را گرفتند. امروز می فهمیم انقلاب کردن و حفظ آن بسیار دشوار است.

سید علی خمینی در ادامه به ضرورت مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: یکی از آرمان های امام و انقلاب مسئله فساد است. تمام اهداف انبیا در یک جمله حرکت به سوی صلاح و جلوگیری از فساد بوده است. مقابله با فساد مهم است چه در حیطه فردی و چه در حکومت و مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.

وی افزود: در زندگی اهل بیت(ع) نیز مبارزه با فساد دیده می شود. مبارزه با فساد امروز هم باید استمرار داشته باشد و مطالبه ای عمومی باشد. اختلاس ها و دزدی های بسیاری بزرگی رخ داده که وجودش شایسته نیست. فساد اقتصادی با مبالغ کم نیز باید مد نظر مسئولین و مردم قرار گیرد. یک از مواردی که موجب عصبانیت رهبری می شود فسادهای اقتصادی است. از مسئولان باید پرسش شود برای مبارزه با فساد چه کردند.

سید علی خمینی تصریح کرد: در مبارزه با فساد چند نکته باید در نظر گرفته شود؛ ابتدا تاخیر در مقابله با فساد درست نیست. وقتی حکومت دچار فساد شود خداوند کارها را درست نمی کند و مقدمات پیشرفت و رسیدن به مقام های بالا حاصل نمی شود؛ دوم مطالبه نسبت فسادها که باید مراقب بود اول از فسادها سیاهنمایی نشود و مردم نگران شوند دوم چشم بسته از همه چیز دفاع نکنیم، در انتقاد و مطالبه باید زبان ما زبان ضد انقلاب نباشد چرا که آن ها قصد ضربه زدن و اشکال تراشی دارند ولی شما دلسوزانه انتقاد کنید.

وی تاکید کرد: سومین موضوع آن است که در مبارزه با فساد به گونه ای عمل نشود که دانه درشت ها و بزرگان را رها کنید و کوچکترها و دستچندمها دستگیر شوند. نباید مبارزه با فساد سیاسی و جناحی شود چرا که این مبارزه مسئله اساسی و ملی است و ملت پشتیبان کسی است که اصلاح فساد تلاش کند.

نظر شما
پربیننده ها