آزادگان روایت زنده ایستادگی در برابر دشمن بعثی هستند

سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران در پیامی فرا رسیدن سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت.
کد خبر: ۸۵۵۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۶ - 17August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران در پیامی فرا رسیدن سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت.

آزادگان روایت زنده ایستادگی در برابر دشمن بعثی هستند

در این پیام آمده است:

۲۶ مردادماه در تقویم کشورمان مصادف با بازگشت بزرگمردانی به کشور است که واژه ایثار و شجاعت، استقامت و پایمردی را عینیت بخشیدند و دوران سخت اسارت را با سربلندی، ایستادگی و عزت خواهی در برابر رژیم بعث گذراندند و ظلم‌ناپذیری خود را به جهانیان ثابت کردند.

بی‌شک آزادگان عزیز، با فداکاری و شهامت و با تکیه بر ایمان الهی، در زیر شدیدترین شکنجه‌های دشمن، محنت و مشقت را به جان خریدند، ولی با دشمن متخاصم و متجاوز سازش نکردند و با نجابت و مهارت و صبر، از کیان انقلاب اسـلامی و خاک میهن دفاع کردند.

بازگشت غرورآفرین آزادگان و دلاور مردان طریقت حق به میهن اسلامی روز سراسر افتخاری است که بر صفحات زرین انقلاب حک شد، قطعا یکی از روز‌های ماندگاری که هیچ‌گاه از ذهن و دل ملت ما فراموش نخواهد شد.

آزادگان عزیز ایران اسلامی هم آنها که در راه ایثار و مردانگی کم از شهدای گل‌گون‌کفن هشت سال دفاع مقدس ندارند و زبان گویای شهدا هستند؛ رادمردانی که تمام هستی خود را برای حفظ کیان انقلاب اسلامی و دفاع از اسلام در طبق اخلاص گذاشتند و با تحمل سخت‌ترین شرایط و شدیدترین تنگنا‌ها و مضیقه‌ها از باور‌های دینی و انقلابی خود در وفاداری به انقلاب و آرمان‌های امام راحل دست برنداشتند.

اینجانب در پایان این روز بزرگ را به آزادگان سرافراز و اسوه‌های مقاومت و شیران بیشه شجاعت و رشادت که یادگاران ارزشمند سال‌های سخت و غرورآفرین هستند، تبریک عرض می‌کنم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار