رونمایی از کتاب «تا بهمن سیگار نمیکشم» در قزوین
آیین رونمایی از کتاب «تا بهمن سیگار نمیکشم»، تازهترین اثر حمیدرضا ملازینل با موضوع خاطرات آزاده سرافراز فرجالله فصیحی رامندی، با حضور استاد مرتضی سرهنگی پژوهشگر برجسته ادبیات پایداری، در سینما بهمن قزوین برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، آیین رونمایی از کتاب «تا بهمن سیگار نمیکشم»، تازهترین اثر حمیدرضا ملازینل، روز سهشنبه (فردا) ، ساعت ۱۰ صبح، در سینما بهمن قزوین برگزار خواهد شد.

این کتاب، روایت خاطرات فرجالله فصیحی رامندی، از رزمندگان و آزادگان شناختهشده دوران هشت سال دفاع مقدس استان قزوین است که به بازگویی خاطرات ایشان از دوران کودکی تا اسارت و بازگشت سربلند به میهن میپردازد.
آیین رونمایی از این اثر با حضور استاد مرتضی سرهنگی، نویسنده و پژوهشگر برجسته ادبیات پایداری، برگزار خواهد شد و وی در این برنامه درباره ابعاد ادبی و محتوایی کتاب و جایگاه خاطرات آزادگان در ادبیات دفاع مقدس سخنرانی خواهد کرد.
حضور در این آیین برای عموم علاقهمندان به ادبیات پایداری و دفاع مقدس آزاد است.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
