امیر کرانی: دفاع مقدس و مقاومت باید از حافظه نسل‌ها به ادبیات نسل‌ها تبدیل شود

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تأکید بر نقش نویسندگان و شاعران در ماندگاری فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت گفت: ماندگاری این حماسه‌ها در گرو تبدیل حافظه نسل‌ها به ادبیات نسل‌هاست و امیدواریم حاصل برگزاری رویدادهای ادبی، آثاری ماندگار برای نسل‌های آینده باشد.
کد خبر: ۸۵۵۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱ - 18August 2026

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، نشست رونمایی از پوستر و اعطای حکم دبیران علمی و اجرایی سه رویداد ملی و ادبی دفاع مقدس و مقاومت (بیست و چهارمین دوره انتخاب بهترین کتاب، بیست وهشتمین دوره کنگره سراسری شعر و پانزدهمین دوره جشنواره جایزه ادبی یوسف) صبح امروز (سه‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

امیر

امیر سرتیپ دوم «فریدون کرانی» جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، در مراسم رونمایی از پوستر و انتشار فراخوان سه رویداد ادبی دفاع مقدس و مقاومت که صبح امروز (سه‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای جنگ اخیر، اظهار داشت: دفاع مقدس و مقاومت زمانی ماندگار خواهد شد که از حافظه نسل‌ها به ادبیات نسل‌ها تبدیل شود و این وظیفه نویسندگان و شاعران است.

وی افزود: امروز شاهد رونمایی از پوسترهای سه رویداد ملی ادبیات دفاع مقدس و مقاومت شامل «انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس و مقاومت»، «جایزه ادبی یوسف» و «کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت» هستیم.

امیر کرانی با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری این رویدادها گفت: امیدوارم حاصل برگزاری این رویدادهای ادبی، آثاری باشد که حافظه نسل‌ها را به ادبیات نسل‌ها تبدیل کند و بتواند فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت را برای نسل‌های آینده ماندگار سازد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار