امیر سیاری:

نداجا مظهر اقتدار کشور در دریاست/ مبارزه با ایران‌هراسی در دستور کار ناوگروه‌های اعزامی ارتش

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: این نیرو با حضور ناوگروه های اعزامی خود به آب‌های بین‌المللی و دوردست اقتدار کشور را مقابل چشم جهانیان به نمایش گذاشته و مظهر اقتدار مردم در دریا محسوب می‌شود.
کد خبر: ۸۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶ - 01June 2016

نداجا مظهر اقتدار کشور در دریاست/ مبارزه با ایران‌هراسی در دستور کار ناوگروه‌های اعزامی ارتش

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر دریادار حبیب الله سیاری امروز چهارشنبه در مراسم استقبال از ناوگروه چهلم اعزامی به آبهای آزاد و دوردست و اعزام ناوگروه چهل و یکم به این آبها در بندرعباس، افزود: نداجا با اعزام ناوگروه های خود به آب های آزاد و دوردست، تدبیر مقام معظم رهبری را در مظهر اقتدار ملت ایران بودن این نیرو درون دریاها را اجرایی کرده است.

وی با بیان اینکه مردم ایران با هویت و مقتدر هستند، ادامه داد: همچنین جمهوری اسلامی ایران دارای منافع راهبردی و کلانی در دریاها است؛ که نداجا برای تامین و حفظ آنها تلاش می کند.

فرمانده نداجا اضافه کرد: تامین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی و تردد کشتی های کشور که چرخه اقتصادی را می چرخاند جزء منافع نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

فرمانده نداجا با تاکید بر اینکه به دنبال برقراری امنیت در منطقه و دفاع از منافع خود هستیم، خاطر نشان کرد: نیروی دریایی با حضور در شمال اقیانوس هند بهویژه خلیج عدن که بهواسطه دزدان دریایی دچار ناامنی شده به دنبال حفظ منافع کشور است.

دریادار سیاری اظهار داشت: با حضور ناوگروه های ارتش در آب های بین المللی می توان خطوط مواصلاتی کشور را حفظ کرد و اقتدار و بزرگی مردم ایران را نشان داد.

وی افزود: مبارزه با ایرانهراسی نیز در دستور کار ناوگروه های اعزامی به آب های بین المللی قرار دارد چون تبلیغات دشمن آنچنان وسیع و گسترده است که گاهی مطالبی را علیه مردم ایران تبلیغ می کنند که به هیچ وجه در شأن ملت ایران نیست.

فرمانده نداجا با اشاره سالروز رحلت جانسوز امام خمینی(ره)، ابراز داشت: درس امام راحل رسیدن به خود باوری و خودکفایی بود و اکنون به این خودباوری و خودکفایی در عرصه دریاها دست یافته ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: امام(ره) می فرمود برای تامین تجهزات مورد نیاز خود به ویژه تجهیزهای مورد نیاز نیروهای مسلح باید روی پای خود به ایستید و به هیچ وجه دست نیاز به سوی دیگران دراز نکند.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: در عرصه دریاها ناو را هدایت، مشکل های فنی آن را برطرف کرده و دریانوردی های طولانی مدت انجام می دهیم.

وی خاطرنشان کرد: کسی باور نمی کرد بتوانیم ناوشکن بسازیم و یا اینکه در عرصه زیر دریاها و آب های بینالمللی حضور داشته باشیم؛ ولی اکنون با درس خودباوری که امام راحل مدرس آن بود به این نتایج بزرگ دست یافته ایم.

امیر سیاری اضافه کرد: یکی از این خود باوری ها، حضور مستمر در دریاهای آزاد است و این توانمندی وجود دارد که در دیگر جاها نیز حضور داشته باشیم.

فرمانده ناوگروه چهلم جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم ابراز داشت: این ناوگروه متشکل از ناوشکن جمهوری اسلامی ایران البرز و ناو پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران تنب به استعداد 274 نفر پرسنل 15 فروردین، عازم ماموریت گشت اطلاعاتی عملیاتی شد و پس از 55 روز دریانوردی و طی شش هزار و 870 مایل دریایی به میهن بازگشت.

ناخدا یکم رامین تقی پور ادامه داد: این ناوگروه اهدافی از قبیل اجرای دستورها و فرمان های مقام معظم رهبری، حفظ و حراست از منافع جمهوری اسلامی ایران در آب های دوردست، به اهتزاز در آوردن پرچم ملی مذهبی جمهوری اسلامی ایران در پهنه آب های بین المللی، خنثی کردن پروژه ایرانهراسی، تامین امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی، مقابله با پدیده دزدان دریایی و ارزیابی توان ماندن در دریا بدون نیاز به هرگونه پشتیبانی از ساحل را پیگیری کرد.

وی اشاره کرد: شناسایی 36 مورد یگان شناور و پروازی نظامی، رهگیری 762 فروند واحدهای نظامی و غیر نظامی عبوری در خلیج عدن، مانیتورینگ 123 فروند کشتی تجاری و نفتکش عبوری، اجرای 104 ساعت آموزش علمی و عملی به کارکنان یگان های شناور ناوگروه و بازدید از بندر صلاله عمان برای نشان دادن اقتدار و رساندن پیام صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران به سایر ملت ها را در مدت ماموریت خود اجرا کرد.

ناوگروه هل ویکم متشکل از ناو پشتیبانی لاوان و ناوشکن شهید دریابان نقدی برای انجام ماموریت از منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش به آب های آزاد اعزام شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار