سرهنگ شریفی: خیابان‌های تهران جای رقابت نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: خیابان‌های تهران جای رقابت نیست و چند ثانیه تمرکز و صبر، ضامن یک مسیر امن است.
کد خبر: ۸۵۶۷۰۶
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۱ - 22August 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سرهنگ «علی‌اصغر شریفی» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر و بزرگراه‌های شهر تهران اظهار داشت: بار ترافیک در مسیر غرب به شرق بزرگراه‌های شهید همت از شهید باکری تا خیابان گاندی، حکیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری، آبشناسان از سردار جنگل تا اشرفی اصفهانی، و بزرگراه لشگری از تهرانسر تا فرودگاه مهرآباد نسبتا پرحجم و سنگین است.

فراجا

وی افزود: در مسیر شرق به غرب بزرگراه‌های شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع)، زین الدین از شمیران نو تا شهید صیاد شیرازی، صدراز شهید صیاد شیرازی تا مدرس، و بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان شاهد بار ترافیک نسبتا پرحجم و سنگین هستیم.

سرهنگ شریفی گفت: ترافیک در مسیر جنوب به شمال بزرگراه‌های نواب صفوی از ۹دی تا تونل توحید، بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه شیخ فضل الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد نیز نسبتا پرحجم و سنگین می‌باشد.

وی در پایان به رانندگان توصیه می‌کند در معابر پایتخت، عجله را از رانندگی خود حذف کرده و با حفظ تمرکز، رعایت فاصله ایمن، توجه کامل به مسیر و پایبندی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، سهم خود را در کاهش حوادث و روان‌تر شدن ترافیک ایفا کنند چرا که در خیابان‌های شلوغ تهران، چند ثانیه صبر می‌تواند تفاوت میان یک سفر ایمن و یک حادثه تلخ باشد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها