اسلامی: فناوری هسته‌ای ایران به یک و نیم میلیون بیمار خدمات ارائه می‌دهد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هم‌اکنون یک و نیم میلیون بیمار از خدمات هسته‌ای در عرصه پزشکی استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۸۵۷۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳ - 23August 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (یکشنبه) در آیین بزرگداشت روز پزشک در صنعت هسته‌ای، درباره تجاوزات دشمن به تأسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران اظهار داشت: نخستین هدفی که در عملیات‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی و بمباران قرار گرفت، کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای در سایت اصفهان بود. این کارخانه‌ای است که سوخت مورد نیاز راکتور تهران را تامین می‌کند و این راکتور تهران تحقیقاتی است و عمدتاً برای پژوهش و کار‌های تولید مربوط به رادیودارو‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انرژی هسته ای

وی افزود: در مجتمع خنداب خط تولید اکسیژن ۱۸ را هدف قرار داد که مواد مورد نیاز «پت اسکن‌ها» است. این نماد شفاف و عریان تفکرات دشمنان ایران است؛ چراکه آنان دقیقاً دانش و دستاورد‌هایی را هدف تهاجم قرار داده‌اند که مستقیماً با بهداشت و سلامت مردم در ارتباط است.

اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون سالانه بیش از یک و نیم میلیون بیمار در سراسر کشور از محصولات تشخیصی و درمانی سازمان انرژی اتمی استفاده می‌کنند و این فرآورده‌ها به کشور‌های گوناگون نیز صادر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در راستای پیشرفت علم و فناوری، به‌کارگیری شیوه‌های نوین درمانی از اولویت‌های کشور است که در همین زمینه، دستیابی محققان به فناوری «پلاسمای سرد» مسیری کاملاً نو و امیدبخش را در عرصه پزشکی گشوده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه با بیان اینکه فناوری پلاسما در مسیر تکاملی خود، علاوه بر دستیابی به نتایج درخشان پژوهشی، نقش موثری در حوزه سلامت ایفا کرده است، اظهار داشت: هم‌اکنون بیش از ۲۰ درمانگاه زخم در سراسر کشور با بهره‌گیری از این فناوری، به درمان سرطان و التیام درد‌های بیماران می‌پردازند.

وی افزود: حلقه مفقوده اصلی در این مسیر، لزوم کوتاه‌ترکردن فرایند تجاری‌سازی و شتاب‌بخشی به گذر از فاز پیش‌بالینی به بالینی است تا این خدمات هرچه سریع‌تر در دسترس عموم قرار گیرد.

اسلامی عنوان کرد: با سرمایه‌گذاری انجام‌شده و امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران، فصل نوینی در توسعه فناوری و کاربردی‌سازی تحقیقات آغاز شد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار