بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی مازندران به مناسبت هفته دولت

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران از بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی مختلف در سراسر استان به مناسبت هفته دولت خبر داد.
کد خبر: ۸۵۷۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۱ - 23August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مصطفی سوادکوهی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران امروز (یکشنبه) در نشست شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی، ضمن قدردانی از هدایت‌های نماینده ولی‌فقیه در مازندران، اظهار داشت: ما باید در بررسی مسائل فرهنگی، واقع‌بین باشیم. انقلاب اسلامی ایران، در ذات خود یک انقلاب فرهنگی بوده است؛ بنابراین، اگر امروز در این حوزه با چالش‌هایی رو‌به‌رو هستیم، باید با رویکردی آسیب‌شناسانه و بدون فرافکنی، به بررسی علل آن بپردازیم.

بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی مازندران به مناسبت هفته دولت

وی با طرح این پرسش که طی چهار دهه گذشته، میزان مشارکت عمومی در مساجد و نماز‌های جماعت چه روندی را طی کرده است، افزود: علی‌رغم وجود مساجد باشکوه و زیبا در استان، باید بپذیریم که در تداوم و افزایش حضور اقشار مختلف، به‌ویژه نسل جوان، در نماز‌های جماعت با افت مشارکت رو‌به‌رو هستیم. این یک واقعیت است که نباید از آن عبور کرد. ما در مسیر مسجدسازی وظیفه شرعی و انقلابی داریم و در این راه گام برمی‌داریم، اما در حوزه محتوایی و جذب، باید با نگاهی صادقانه، به نقد درون‌گفتمانی بپردازیم.

سوادکوهی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نگاه هوشمندانه نماینده ولی‌فقیه در استان و تلاش‌های بی‌وقفه استاندار، افزود: با حضور استاندار انقلابی و بسیجی که خود دارای سوابق درخشان دانشگاهی و مدیریتی است، فرصت مغتنمی برای حل بخشی از مشکلات ایجاد شده است. چنانچه در این دوره با این سطح از همدلی و هماهنگی نتوانیم گام‌های مؤثری برداریم، حل مشکلات در آینده دشوارتر خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به گزارش‌های رسمی سامانه مدیریت و نظارت بر توسعه استان‌ها (منتاک) مربوط به وزارت کشور، اعلام کرد: بر اساس آخرین ارزیابی‌ها، استان مازندران با وجود محدودیت‌های منابع دولتی و شرایط نابرابر اقتصادی، موفق به کسب رتبه نخست کشور شده است. این دستاورد، مرهون هم‌افزایی شورای تأمین استان، تلاش مدیران اجرایی و روحیه «ما می‌توانیم» است که با وجود تمامی نقد‌ها و ضعف‌های احتمالی، معصوم نبودن مسئولان را در پیشگاه مردم و خداوند متعال با خدمت بی‌منت جبران خواهیم کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در پایان، با اشاره به تقارن این ایام با هفته دولت، خاطرنشان کرد: ما ضمن استقبال از نقد سازنده، تمامی تلاش خود را در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و خدمت صادقانه به مردم به کار خواهیم بست.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای حضور در گلزار شهدا و تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر شهید آیت الله العظمی «سیدعلی خامنه‌ای (قدس سره)» و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی مختلف در سراسر استان خبر داد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار