ساخت فیلم شهید کاوه باید فراتر از تکلیف اداری دنبال شود

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت ساخت فیلم شهید کاوه، خواستار استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای تأمین منابع این اثر شد و گفت: این اقدام باید فراتر از تکلیف اداری دنبال شود.
کد خبر: ۸۶۰۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۵ - 06September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی (دیروز) در نشست هماهنگی تامین مالی فیلم شهید کاوه با تأکید بر ضرورت تبیین شخصیت و رشادت‌های شهید کاوه برای نسل امروز، اظهار داشت: کار بزرگی شروع شده و مسئولیت مشترکی برای همه ماست. برای پاس داشتن ارزش‌ها باید قدر چهره‌های شاخص را بدانیم و نسل امروز را با بخشی از این واقعیت‌ها و ویژگی‌ها آشنا کنیم. اگر نتوانیم این مسائل را به‌خوبی تبیین و تعریف کنیم، به‌تدریج از یاد می‌رود و وظیفه سنگین و سختی بر عهده ماست.

استاندار خراسان رضوی

وی افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که همه با آن آشناییم، باید در میان دستگاه‌های فرهنگی که در استان داریم، چند کار اثربخش و اثرگذار را به‌صورت جدی دنبال کنیم و اگر منابع داشتیم، این موضوع از اولویت‌های ما بود. حتی با منابعی که داریم نیز باید اولویت‌بندی کنیم و در جایی هزینه کنیم که بیشترین آورده را داشته باشد.

مظفری با اشاره به روند ساخت فیلم شهید کاوه ادامه داد: باید هر امکانی را که می‌توانیم برای تأمین منابع فراهم کنیم؛ حتی این امکان می‌تواند از محل منابع مالیاتی یا تملک دارایی سرمایه‌ای باشد. هر کاری که می‌توان انجام داد، باید انجام شود و لازم است فراتر از تکلیف اداری این کار را دنبال کنیم.

خراسان رضوی

سپس حجت‌الاسلام «علی عسکری» معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه ما با بسیاری از شهدا از جمله شهید کاوه زندگی کرده‌ایم و به یادشان هستیم، اظهار داشت: بهترین کار فرهنگی ما تشکیل همین جلسه است و امیدواریم با تقسیم کار بتوانیم هرچه سریع‌تر تامین اعتبار لازم برای ساخت فیلم شهید کاوه را انجام دهیم، چرا که هر قدر این پروژه بیشتر طول بکشد، هزینه‌ها نیز افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه ایجاد این فیلم یک فرصت مغتنم است، افزود: باید برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها، از ظرفیت‌های اتاق بازرگانی و بخش خصوصی استان نیز استفاده شود و در ساخت فیلم، همه اقشار مخاطبین در نظر گرفته شوند تا اثری جامع و تاثیرگذار تولید گردد.

خراسان رضوی

در ادامه «حسین مسگرانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که در سال ۱۴۰۳ میان استان و سپاه منعقد شد، مقرر گردید بودجه ۶۰ میلیارد تومانی فیلم سینمایی شهید کاوه به صورت مساوی تقسیم و تأمین شود. پس از مدتی، قرارداد نهایی بسته شد و کارگردان و تهیه‌کننده پروژه نیز انتخاب شدند.

وی افزود: تاکنون ۱۳ میلیارد تومان برای این فیلم اختصاص یافته که از این مبلغ، ۱۰ میلیارد تومان در حساب سپرده موجود است و ما منتظریم موسسه تهیه‌کننده مدارک مورد تأیید ذی‌حساب را ارسال کند تا این مبلغ آزاد شود. متأسفانه به دلیل برخی موانع، پروژه با تأخیر مواجه شد و اکنون هزینه‌های تولید یک فیلم فاخر بسیار بالاتر رفته است. اگر این فیلم در زمان خودش ساخته می‌شد، هزینه کمتری داشت، اما اکنون برای به سرانجام رساندن این کار بزرگ، باید همه با هم همکاری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ایجاد این فیلم یک فرصت مغتنم است، افزود: باید برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها، از ظرفیت‌های اتاق بازرگانی و بخش خصوصی استان نیز استفاده شود و در ساخت فیلم، همه اقشار مخاطبین در نظر گرفته شوند تا اثری جامع و تاثیرگذار تولید گردد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار