برگزاری کارگاه‌های تخصصی توانمندسازی برای طلاب و مبلغین «طرح امین» در ۴ قطب استان سمنان

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای سلسله کارگاه‌های تخصصی توانمندسازی ویژه طلاب و مبلغین «طرح امین» با هدف ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مواجهه هوشمندانه با اقتضائات نسل جدید در سطح استان خبر داد.
کد خبر: ۸۶۰۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴ - 06September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، «محمد کرمانی» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان صبح امروز در تشریح جزئیات این دوره‌ها اظهار داشت: با هدف ایجاد تحول در تعاملات تربیتی میان مبلغان مذهبی و دانش‌آموزان، این دوره آموزشی با حضور مدرس برجسته کشوری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اسماعیلی مبارکه، در چهار قطب آموزشی شامل شهرستان‌های شاهرود، دامغان، سمنان و گرمسار با مشارکت فعال تمامی مناطق استان در حال برگزاری است.

سی

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان با تأکید بر ضرورت به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های مربیان، محورهای اصلی نشست‌های تخصصی حوزه آموزش و ترویج را تبیین کرد. 

وی با اشاره به تغییرات رفتاری و نیازهای متنوع دانش‌آموزان امروزی، بر لزوم درک دقیق ویژگی‌ها و اقتضائات نسل جدید تأکید نمود و خاطرنشان کرد که هدف اصلی، توانمندسازی مبلغان برای برقراری ارتباطی مؤثر و پایدار در محیط مدرسه از طریق بهره‌گیری از شیوه‌های نوین و متناسب با ادبیات این نسل است.

کرمانی بر نقش کلیدی طلاب شاغل در تقویت باورهای دینی و نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس تأکید و تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مبلغان با استفاده هدفمند از ظرفیت‌های موجود، ارزش‌های اخلاقی و عبادی را در فضای مدرسه ترویج دهند تا فرهنگ نماز و آموزه‌های دینی به‌صورت ریشه‌دار در میان دانش‌آموزان نهادینه شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در پایان خاطرنشان کرد: این سلسله نشست‌های تخصصی در مسیر استمرار برنامه‌های توانمندسازی و به‌روزرسانی مداوم مهارت‌های مربی‌گری طراحی شده است تا شاهد اثرگذاری هرچه بیشتر فعالیت‌های تربیتی باشیم.

شایان ذکر است در حال حاضر ۳۹۸ نفر از طلاب و مبلغین فعال در قالب «طرح امین» در مدارس استان سمنان، عهده‌دار نقش‌آفرینی تربیتی و مذهبی هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار