فرمانده عملیات فلوجه:

نبرد «فلوجه» جنگ طایفه‌ای بین شیعه و سنی نیست/ اختلافی بین فرماندهان عملیات وجود ندارد

«عبدالوهاب الساعدی» با بیان اینکه هیچگونه اختلافی بین فرماندهان عملیات فلوجه وجود ندارد، گفت: عملیات آزادسازی فلوجه از چنگال داعش، جنگ طایفه‌ای بین شیعه و سنی نیست.
کد خبر: ۸۶۰۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵ - 05June 2016

نبرد «فلوجه» جنگ طایفه‌ای بین شیعه و سنی نیست/ اختلافی بین فرماندهان عملیات وجود ندارد

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از روسیا الیوم، «عبدالوهاب الساعدی» فرمانده عملیات آزادسازی فلوجه اظهار داشت: عملیات آزادسازی فلوجه از چنگال تروریستهای داعش، جنگ طایفهای بین شیعه و سنی نیست.

فرمانده عملیات آزادسازی فلوجه در ادامه با رد اخبار منتشر شده در خصوص اختلافات بین فرماندهان نظامی عملیات آزادسازی فلوجه بویژه بین ارتش و الحشد الشعبی، افزود: نبرد فلوجه اولین عملیاتی است که همه طرفهای عراقی از شمال گرفته تا جنوب (شیعه، سنی و کردها) در آن مشارکت دارند.

وی گفت: بیش از ده هزار نفر از اهل تسنن عراق تحت فرماندهی نیروهای الحشد الشعبی علیه داعش در این عملیات مبارزه میکنند.

«هادی العامری» یکی از فرماندهان برجسته «الحشد الشعبی» نیز گفت: نیروهای الحشد الشعبی تا زمانیکه خانوادهها در فلوجه حضور دارند، وارد شهر نمیشوند، وقتی ساکنان شهر توانستند از شهر خارج شوند، وارد شهر شده و آنرا از غده سرطانی پاک خواهند کرد.

العبادی نخست وزیر عراق نیز در جمع خبرنگاران در یکی از جبهههای نزدیک فلوجه اظهار داشت: نیروهای الحشد الشعبی فقط در عملیاتهای محاصره فلوجه مشارکت دارند، و وارد شهر نمیشوند.

گفتنی است؛ فلوجه اولین شهر عراق است که در سال 2014 میلادی به تصرف تروریستهای داعش درآمد. عملیات آزادسازی این شهر از سیزده روز پیش با فرمان رسمی حیدر العبادی و مشارکت تمام طرفهای عراقی آغاز شده که تا این لحظه هم بدون توقف ادامه دارد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار