برپایی بیش از ۱۱۰ پایگاه جشن عاطفه‌ها در کرمانشاه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه گفت: همزمان با آغاز برنامه‌های جشن عاطفه‌ها در سراسر کشور، بیش از ۱۱۰ پایگاه ثابت و سیار در نقاط مختلف استان کرمانشاه برپا می‌شود تا کمک‌های مردمی برای تأمین لوازم و مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند جمع‌آوری شود.
کد خبر: ۸۶۱۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۸ - 10September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «رضا طاهری» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه امروز در نشست خبری با اشاره به آغاز برنامه‌های جشن عاطفه‌ها اظهار داشت: این پویش ملی امسال با شعار «آینده‌ساز باشیم» از ابتدای شهریورماه آغاز شده و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و به‌ویژه آموزش و پرورش تا اوایل مهرماه ادامه خواهد داشت.

کرمانشاهوی افزود: از پنجشنبه ۲۶ شهریورماه، بیش از ۱۱۰ پایگاه ثابت و سیار در معابر و میادین شهری، دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و دیگر نقاط پیش‌بینی‌شده در سراسر استان مستقر می‌شوند تا مردم نیک‌اندیش کرمانشاه بتوانند در حمایت از دانش‌آموزان نیازمند مشارکت کنند.

دفاتر امداد و مراکز نیکوکاری آماده دریافت کمک‌ها

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه گفت: دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری از هم‌اکنون آماده دریافت کمک‌های مردم هستند و شهروندان می‌توانند علاوه بر مراجعه حضوری، از روش‌های غیرحضوری نیز در این پویش مشارکت کنند.

طاهری ادامه داد: مرحله دوم جشن عاطفه‌ها جمعه ۲۷ شهریورماه در میعادگاه‌های نماز جمعه سراسر استان برگزار می‌شود و پایگاه‌های جمع‌آوری کمک در محل برگزاری نماز جمعه مستقر خواهند شد.

وی افزود: در مرحله بعد نیز با هماهنگی آموزش و پرورش، جشن عاطفه‌ها در اوایل مهرماه در مدارس سراسر استان برگزار خواهد شد.

طاهری با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم و خیران در تأمین نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند خاطرنشان کرد: مردم شریف استان می‌توانند از راه‌های مختلف در این پویش مشارکت داشته باشند.وی گفت: کمک‌های نقدی از طریق شماره کارت ۶۰۳۷-۹۹۹۳-۹۹۹۱-۹۶۲۷، شماره حساب ۰۱۰۹۳۹۰۹۳۹۰۰۹ و همچنین با شماره‌گیری کد دستوری #۰۸۳۸۸۷۷ قابل واریز است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه افزود: امکان مشارکت از طریق وبگاه کمیته امداد استان، مراجعه حضوری به پایگاه‌های جشن عاطفه‌ها، دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری نیز فراهم شده است.

طاهری در پایان از مردم نیک‌اندیش، خیران و گروه‌های جهادی استان برای مشارکت در جشن عاطفه‌ها دعوت کرد و گفت: حمایت از دانش‌آموزان نیازمند، سرمایه‌گذاری برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر است و هر کمک، هرچند کوچک، می‌تواند گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت آموزشی و توانمندسازی نسل آینده باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار