یادواره شهدای فرادنبه با محوریت کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان برگزار شد
وی با تأکید بر لزوم درک عمیق از جایگاه شهدا افزود: «ما لفظ شهید را میشنویم، اما حقیقت وجودی او را درک نمیکنیم. حتی طاقت شنیدن نحوه شهادت عزیزانمان را نداریم که با چه وضعیتی به شهادت رسیدند، اما متأسفانه به دلیل غفلت، زندگی همراه با سیاهی و ظلمات داریم.»
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت استمرار راه شهدا اشاره کرد و گفت: «شهید در وصیتنامهاش مینویسد اگر با هر بار شهید شدن من یک خانم با حجاب میشد، دوست داشتم هزار بار شهید شوم. این جمله اهمیت موضوع حجاب و عفاف در جامعه اسلامی را به خوبی نشان میدهد.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «انشاءالله شهدا عنایت ویژهای به ما داشته باشند و در عرصه خدمت به مردم تلاش جدی داشته باشیم، چرا که شهدا در مورد خدمت به مردم در آخرت سخت از ما مطالبه خواهند کرد.»
به گزارش دفاع پرس، در این مراسم همچنین از خانواده شهید نادری تجلیل و تکریم به عمل آمد. این مراسم با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع)، حجتالاسلام والمسلمین حسینی، امام جمعه فرادنبه، جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در جوار گلزار مطهر شهدای این شهر برگزار شد.
انتهای پیام/

