سردار جوانی: ملت ایران با ایستادگی و مقاومت، محاسبات دشمن را برهم زده است

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر نقش مردم در جهاد و مقاومت، گفت: ملت ایران با حفظ انسجام و ایستادگی در برابر فشار‌ها و تهدید‌های دشمن، محاسبات آنان را برهم زده و امروز ایران در مسیر قدرت‌یابی قرار دارد.
کد خبر: ۸۶۱۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۱ - 12September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،شب گذشته در صد و نود و چهارمین شب از اجتماعات شبانه مردم در میدان شهدای فجر مشهد با اشاره به استمرار حضور مردم در این تجمعات اظهار داشت: خداوند به شما ثبات قدم داده است تا برای این مجاهدت در صحنه بمانید و هرگز از طولانی شدن مسیر خسته نشوید؛ چراکه جهاد نصیب هر کسی نمی‌شود.

سردار جوانی

وی افزود: ارزش جهاد شما کمتر از ارزش جهاد رزمنده‌ای که پای لانچرها ایستاده یا رزمنده‌ای که در نیروی دریایی و روی شناور در تنگه هرمز حضور دارد، نیست؛ چراکه اینجا نیز یک جبهه است و پشتیبان اصلی این جبهه مردم هستند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز جبهه اسلام و انقلاب و جبهه موحدین در برابر جبهه کفر و استکبار جهانی ایستاده و مقاومت می‌کند و حضور مردم در خیابان‌ها جایگاه ویژه‌ای در این جهاد فی‌سبیل‌الله دارد.

سردار جوانی با استناد به فرمایش امیرالمؤمنین(ع) درباره جایگاه جهاد گفت: جهاد نصیب اولیای خاص خدا می‌شود و خداوند برای مجاهدان نسبت به کسانی که از جهاد بازنشسته‌اند، اجر عظیمی قرار داده است.

وی با اشاره به سابقه چند دهه تقابل استکبار با جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و برافراشته شدن پرچم اسلام، دشمنان برای متوقف کردن حرکت ملت ایران انواع توطئه‌ها، کودتاها، ترورها، بمب‌گذاری‌ها و جنگ هشت‌ساله را به کار گرفتند، اما زمانی که دیدند ملت ایران متوقف نمی‌شود، تصمیم گرفتند به‌صورت مستقیم وارد جنگ با این ملت شوند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: اگر دشمن تاریخ ۴۷ ساله ملت ایران را به‌درستی می‌شناخت و می‌دید که چرا این ملت در برابر همه فشارها فرو نریخته است، دچار این خطای راهبردی نمی‌شد.

سردار جوانی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره تلاش چند دهه‌ای این کشور برای تغییر نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرذ: تصور آنان این بود که با وارد کردن همه ظرفیت‌های نظامی آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای خود می‌توانند بر ملت ایران غلبه کنند، اما ملت ایران و رهبری الهی آن اجازه تحقق این هدف را ندادند.

وی با یادآوری مواضع امام خمینی (ره) در برابر تهدیدهای آمریکا افزود: همان‌گونه که امام خمینی (ره) در سال‌های نخست انقلاب با صراحت فرمودند «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند»، امروز نیز ملت ایران با همان روحیه در برابر دشمن ایستاده است.

ایران در مسیر قدرت‌یابی است

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمن تصور می‌کرد با حمله نظامی می‌تواند جمهوری اسلامی را از بین ببرد، بیان داشت: امروز دنیا شاهد یک شگفتی است؛ دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر و امام شهید، ایران فرو می‌ریزد، تجزیه می‌شود و جمهوری اسلامی به تاریخ سپرده خواهد شد، اما چنین اتفاقی نیفتاد.

سردار جوانی گفت: به اعتقاد من، آنچه امروز ترامپ و نتانیاهو و جبهه جنگ‌طلب آمریکا را عصبانی و نگران کرده، قدرت‌یابی ملت ایران است؛ چراکه در این جنگ نه ملت ایران فرو ریخت، نه کشور ضعیف شد و نه نیروهای مسلح ما از بین رفتند، بلکه ایران و جبهه مقاومت قدرت خود را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: این روند را باید به ملت ایران و همه کسانی که در محور مقاومت در سرزمین‌های اشغالی، لبنان، سوریه، عراق، یمن و دیگر نقاط منطقه ایستادگی می‌کنند، تبریک گفت.

منطقه در مسیر تغییر قرار گرفته است

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تحولات یمن عنوان داشت: آنچه در یمن و ساحل غربی و جزایر مشرف بر باب‌المندب رخ داده، نشان می‌دهد معادلات منطقه در حال تغییر است و ملت‌های منطقه می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ و نیروهای وابسته به آنان ایستادگی کنند.

سردار جوانی با اشاره به پیش‌بینی‌های امام شهید درباره تحولات منطقه ادامه داد: امام شهید درباره تجهیز برخی کشورهای منطقه گفته بودند که این امکانات روزی به دست مجاهدان اسلام خواهد افتاد و امروز بخشی از آنچه ایشان پیش‌بینی کرده بودند، در حال تحقق است.

وی تصریح کرد: روند حرکت در غرب آسیا، روند اسلامی شدن منطقه است و این منطقه متعلق به ملت‌هاست؛ دولت‌ها باید به ملت‌های خود بازگردند و در آینده آمریکا جایگاهی در منطقه نخواهد داشت.

تنگه هرمز باید تحت نظم ایرانی باشد

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت خلیج فارس و تنگه هرمز اظهارداشت: پیام رهبر معظم انقلاب درباره خلیج فارس روشن است؛ باید در خلیج فارس و تنگه هرمز ترتیبات و نظم ایرانی حاکم باشد و بیگانگان در خلیج فارس جایی نداشته باشند.

سردار جوانی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی تصریح کرد: اگر تصور می‌کنید با تحریم، فشار اقتصادی و محاصره دریایی می‌توانید ملت ایران را تحت فشار قرار دهید و زمینه اغتشاش و آشوب را فراهم کنید، این آرزو را با خود به گور ببرید؛ چراکه ملت ایران آگاه، هوشیار و منسجم است.

وی افزود: مردم در همین روزها مشاهده کرده‌اند که هر اقدام دشمن با یک شکست جدید همراه شده است و اخبار مربوط به اقدامات رزمندگان در برابر نیروها، شناورها و پایگاه‌های آمریکا در منطقه، نمونه‌ای از این واقعیت است.

اگر آمریکایی‌ها کلام شهید سلیمانی را می‌فهمیدند، وارد جنگ نمی‌شدند

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی بیان داشت: اگر آمریکایی‌ها کلام شهید سلیمانی را می‌فهمیدند، وارد جنگ با ملت ایران نمی‌شدند.

سردار جوانی افزود: شهید سلیمانی خطاب به ترامپ تأکید کرده بود که اگر آمریکا جنگ را آغاز کند، امکاناتش در این جنگ از بین خواهد رفت و پایان جنگ را ملت ایران رقم خواهد زد؛ چراکه ملت ایران، ملت امام حسین (ع) و ملت شهادت است و صحنه را خالی نمی‌کند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در تجمعات شبانه گفت: امروز در مشهد ده‌ها تجمع مانند این تجمع و در تهران و دیگر شهرهای کشور نیز اجتماعات متعددی برگزار می‌شود و این حضور نشان می‌دهد ملت ایران پای کار کشور و انقلاب ایستاده است.

ملت ایران با مقاومت، پیروز میدان خواهد بود

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ملت ایران تجربه سختی‌های فراوانی را پشت سر گذاشته است، گفت: ملت ایران همان ملتی است که امام خمینی (ره) آن را از مردم صدر اسلام نیز برتر دانست و این ملت در مکتب امام حسین (ع) تربیت شده است.

سردار جوانی یادآور شد: ما امروز نیازی نداریم برای اثبات نصرت الهی فقط به تاریخ گذشته مراجعه کنیم؛ در همین سال‌ها و ماه‌های اخیر، نمونه‌های فراوانی از مقاومت ملت ایران و ناکامی دشمن را مشاهده کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: تا زمانی که ملت ایران متحد، منسجم، همدل و یکدل و تحت پرچم اسلام و ولایت باشد، شکست‌ناپذیر خواهد بود؛ چراکه دست قدرت خداوند بالای سر این ملت قرار دارد.

جنگ هرچقدر طولانی شود، ملت ایران خسته نخواهد شد

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با انتقاد از نگاه کسانی که طولانی شدن جنگ را موجب ضرورت مراجعه به مردم برای ادامه یا توقف مقاومت می‌دانند، خاطرنشان کرد: کسانی که می‌گویند اگر جنگ طولانی شود باید از مردم پرسید که ادامه بدهیم یا ندهیم، اشتباه می‌کنند؛ چراکه ملت ایران مسیر مقاومت و ایستادگی را انتخاب کرده است.

سردار جوانی افزود: دفاع مقدس اول نیز هشت سال به طول انجامید، اما امروز ملت ایران از آن دوره به‌عنوان یک دوره پرافتخار یاد می‌کند؛ زیرا در آن دوران یک وجب از خاک کشور واگذار نشد و استقلال، عزت و امنیت ایران حفظ شد.

وی ادامه داد: این شرایط نیز خواهد گذشت و در آینده، مقاومت و ایستادگی امروز به یک دوره افتخارآفرین برای ملت ایران تبدیل خواهد شد؛ افتخاری که به اعتقاد من از دوران دفاع مقدس نیز فراتر خواهد بود، چراکه در دفاع مقدس با یک رژیم وابسته می‌جنگیدیم، اما امروز با دشمنان اصلی و آمریکا مواجه هستیم.

توان نظامی ایران افزایش یافته است

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به توان دفاعی کشور گفت: اگر دشمن تصور می‌کند جنگ توان نظامی ایران را کاهش داده است، دچار اشتباه بزرگی شده؛ چراکه در همین مدت، جوانان متخصص در وزارت دفاع، نیروهای مسلح، ارتش و سپاه و مراکز تحقیقاتی و جهاد خودکفایی شبانه‌روز تلاش کرده‌اند.

سردار جوانی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی ما، توان نظامی کشور برای ضربه زدن به دشمن، ناوها و پایگاه‌های آن در منطقه، امروز به مراتب بیشتر از زمان آغاز جنگ است.

وی افزود: ملت ایران به توانایی‌های خود مغرور نیست و آنچه دارد از خداوند می‌داند و به همین دلیل، مسیر مقاومت را ادامه خواهد داد.

دشمن باید رؤیای تسلیم ایران را کنار بگذارد

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به تلاش آمریکا برای تسلیم ایران ابراز داشت: ترامپ باید واقعیت‌ها را ببیند و از رؤیای به تسلیم کشاندن ملت ایران دست بردارد؛ زیرا راه سلطه بر ملت ایران بسته شده است.

سردار جوانی افزود: دشمن تصور می‌کرد با به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی فرو می‌پاشد، اما به لطف خداوند و با تصمیم مجلس خبرگان رهبری، نظام با قدرت به مسیر خود ادامه داد.

وی با اشاره به انتخاب رهبر جدید پس از شهادت رهبر پیشین گفت: آنچه در آن شب تاریخی در مجلس خبرگان رهبری اتفاق افتاد، به تعبیر برخی اعضای خبرگان، جلوه‌ای از عنایت و دست خدا بود و شعار «دست خدا عیان شد، خامنه‌ای جوان شد» بیانگر همین نگاه مردم به این اتفاق تاریخی است.

چله دوم انقلاب؛ حرکت به سوی تمدن اسلامی و زمینه‌سازی ظهور

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ملت ایران در مسیر جدیدی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ملت ایران با رهبری امام حاضر خود، چله دوم را با هدف ساخت تمدن اسلامی و زمینه‌سازی ظهور دنبال خواهد کرد.

سردار جوانی در پایان خطاب به حاضران در میدان شهدای فجر مشهد گفت: شما مردمان تاریخ‌ساز خواهید بود، زمینه‌های ظهور را فراهم خواهید کرد، در مسیر آزادی قدس شریف پیشگام خواهید شد، به جهان اسلام برای بازیابی مجد و عظمت خود کمک خواهید کرد و در برابر ابرقدرت‌های ظالم و ستمگر خواهید ایستاد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار