حبیبی: ترویج کتاب و روایت‌های اصیل دفاع مقدس، سد محکم در برابر تحریف تاریخ است

استاندار کرمانشاه گفت: با هشدار نسبت به تلاش‌های دشمن برای تحریف تاریخ و ایجاد شبهه در افتخارات منطقه است و امروز هجمه‌های تبلیغاتی گسترده‌ای تلاش می‌کنند بر حماسه‌ها و واقعیت‌های تاریخی غرب کشور سایه بیندازند؛ از این رو ترویج روایت‌های اصیل و مستند در قالب کتاب، بهترین ابزار برای روشنگری و آشنایی نسل نو و دانش‌آموزان با حقایق دفاع مقدس است.
کد خبر: ۸۶۱۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳ - 12September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، «منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه امروز در نشست هماهنگی و پشتیبانی از پویش استانی کتابخوانی «فاتحان غرب» (با محوریت کتاب ایستاده در حصار)، با اشاره به پیشینه درخشان و ولایت‌پذیری مردم پاوه و اورامانات اظهار داشت: شکست حصر پاوه در سایه فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره)، ولایت‌پذیری، همدلی و فداکاری مردم غیور پاوه و رزمندگان رقم خورد. امروز نیز نسخه مقابله با جنگ ترکیبی و هجمه‌های سنگین رسانه‌ای دشمن، همان روحیه همبستگی و تکیه بر واقعیت‌های تاریخی و مستند است.

پویش

حبیبی با بیان اینکه پاسداشت حماسه‌های دفاع مقدس تکریم واقعی مردم غیور کُرد و پاوه است، گفت: گاهی اثرگذاری یک کار فرهنگی عمیق و اصیل، از پروژه‌های عمرانی و آزادراه‌هایی که هزاران میلیارد تومان برای آن‌ها هزینه می‌شود، به‌مراتب بیشتر و ماندگارتر است.

حبیبی با هشدار نسبت به تلاش‌های دشمن برای تحریف تاریخ و ایجاد شبهه در افتخارات منطقه تصریح کرد: امروز هجمه‌های تبلیغاتی گسترده‌ای تلاش می‌کنند بر حماسه‌ها و واقعیت‌های تاریخی غرب کشور سایه بیندازند؛ از این رو ترویج روایت‌های اصیل و مستند در قالب کتاب، بهترین ابزار برای روشنگری و آشنایی نسل نو و دانش‌آموزان با حقایق دفاع مقدس است.

وی با اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس با آغاز سال تحصیلی، این ایام را بهترین فرصت برای انتقال فرهنگ ایثار خواند و افزود: توجه به حماسه پاوه و مردم شریف آن، در حقیقت احترام به جامعه غیور کُرد، برادران اهل‌سنت و تقویت پیوند امت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است و این هم‌افزایی فرهنگی باید در تمامی ارکان استان متجلی شود.

 استاندار کرمانشاه، بر ضرورت نقش‌آفرینی همه‌جانبه نهادهای متولی تأکید کرد و از آموزش و پرورش استان خواست با بهره‌گیری از ظرفیت بازگشایی مدارس، برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت برای مربیان و فضاسازی محیطی، دانش‌آموزان را به حضور فعال در این پویش ترغیب نماید.

 وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی، از صداوسیما، اداره کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تولید و پخش مستندهای فاخر مرتبط با پویش، طرح موضوع در جلسه آتی شورای فرهنگ عمومی و اطلاع‌رسانی گسترده در رسانه‌های محلی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

 استاندار کرمانشاه کلیه دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها را مکلف به معرفی این رویداد در فضاهای اداری کرد و با قدردانی از اقدامات سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) در تقویت برنامه‌های فرهنگی، خواستار به‌کارگیری ظرفیت‌های بسیج و کانون‌های خانواده‌محور برای جلب مشارکت عمومی شد. 

حبیبی با تأکید بر اینکه «محوریت اصلی پویش باید شهرستان پاوه باشد و دامنه آن به مرکز استان و سراسر منطقه گسترش یابد»، بر تخصیص جوایز مادی و معنوی ارزنده برای شرکت‌کنندگان، نوجوانان و خانواده‌ها تأکید کرد.

 کتاب «ایستاده در حصار» نوشته آیت معروفی، با رویکردی مستند و پژوهش‌محور، به بخش‌هایی کمتر روایت‌شده از تاریخ معاصر ایران و نقش مردم پاوه در نخستین سال‌های انقلاب اسلامی می‌پردازد.

این اثر با بهره‌گیری از روایت‌های دست‌اول و مستندات تاریخی، تصویری از رخدادهای دوران جنگ و مقاومت مردم پاوه ارائه می‌کند و مخاطب را با بخشی از واقعیت‌های کمتر بازگو‌شده این دوره آشنا می‌سازد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار