برنامه‌ریزی ارتش «اسرائیل» برای عملیات گسترده در کرانه باختری

در حالی که خشونت‌های ارتش «اسرائیل» علیه فلسطینیان کرانه باختری طی ماه‌های اخیر تشدید شده است، منابع صهیونیستی از آماده سازی ارتش برای عملیات گسترده‌تر در کرانه باختری خبر می‌دهند.
کد خبر: ۸۶۱۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴ - 13September 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «امیر بوخبوط» خبرنگار وب‌سایت عبری «واللا» گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای برخورد ریشه‌ای با عملیات مقاومت در کرانه باختری آماده می‌کند.

ارتش اسرائیل

این آماده‌سازی‌ها و افزایش سطح آماده‌باش در حالی صورت می‌گیرد که محافل امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی تاکید دارند که سطح عملیات مقاومت فلسطینی در کرانه باختری به پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۱ رسیده است.

با این حال، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است مجموعه‌ای از تحولات را رصد کرده که ممکن است این وضعیت را تغییر دهد؛ از جمله افزایش اصطکاک‌های میدانی و سناریویی که اشغالگران از آن با عنوان «چرخش لوله‌های تفنگ» یاد می‌کنند.

بر اساس این سناریو، رژیم صهیونیستی احتمال می‌دهد نیرو‌های دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در مقطعی سلاح خود را به سمت نظامیان صهیونیست بگیرند و وارد درگیری با آنان شوند.

بر پایه این گزارش، ارزیابی نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی همچنین حاکی از آن است که سطح سیاسی این رژیم ممکن است در مرحله آینده به سمت اشغال اردوگاه‌های فلسطینی بیشتری در کرانه باختری و اجرای عملیات‌های نظامی گسترده‌تر در این منطقه حرکت کند.

از سوی دیگر اداره گذرگاه‌ها و مرز‌ها در سرزمین‌های اشغالی امروز اعلام کرد که مراجع صهیونیستی گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم را به روی تردد مسافران و ورود کالا بستند. این اداره تاکید کرد که این اقدام به بهانه‌های امنیتی و تحت پوشش اعیاد یهودی؛ به ویژه سال نو عبری صورت گرفت.

شایان ذکر است که بستن این گذرگاه‌ها ورود لوازم ضروری و کمک‌های اولیه به این بخش را مختل کرده و اوضاع انسانی را بیش از پیش وخیم‌تر می‌کند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار