سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: پایگاه هوایی خمیس مشیط را درهم کوبیدیم

یحیی سریع از اجرای یک عملیات نظامی ویژه و گسترده در پایگاه هوایی ملک خالد در منطقه خمیس مشیط عربستان خبر داد.
کد خبر: ۸۶۲۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۰ - 14September 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتش یمن عملیات نظامی ویژه و گسترده‌ای را در پایگاه هوایی ملک خالد در «خمیس مشیط» اجرا کرد که اصابت آن دقیق بوده و خسارات سنگینی را برجای گذاشت.

یحیی سریع

وی همچنین خاطرنشان کرد: با ده‌ها موشک و پهپاد، آشیانه‌های هواپیما، رادارها، باند‌های فرود و انبار‌های مهمات در پایگاه خمیس مشیط را هدف قرار دادیم.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تصریح کرد: عملیات ما در خمیس مشیط در پاسخ به تشدید تنش رژیم سعودی و اجرای بیش از ۳۰۰ حمله هوایی در پنج روز گذشته بود.

یحیی سریع تاکید کرد: عملیات ما به سمت عمق عربستان تا زمانی که این کشور حملات ظالمانه خود به ملت ما را ادامه دهد، ادامه خواهد داشت و هر حمله جدید با عملیات گسترده‌تر و شدیدتر پاسخ داده خواهد شد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح همچنین اعلام کرد: ما بر معادله محاصره در برابر محاصره، تشدید تنش در برابر تشدید تنش و هدف قرار دادن تجمع نیرو‌ها و تجهیزات سعودی تا توقف حملات و پایان محاصره ادامه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 999

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار