استاندار سیستان و بلوچستان شهادت مولوی یوسف گرگیج را تسلیت گفت / ترور این شخصیت مذهبی توطئه‌ای علیه وحدت استان است

استاندار سیستان و بلوچستان، با صدور پیامی، شهادت مولوی یوسف گرگیج، امام جماعت اهل سنت مسجد محمدرسول‌الله (ص) زاهدان را به مردم استان، جامعه روحانیت و خانواده وی تسلیت گفت و با محکومیت شدید این اقدام تروریستی، خواستار شناسایی و مجازات عوامل آن شد.
کد خبر: ۸۶۲۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲ - 15September 2026

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زاهدان، «منصور بیجار» استاندار سیستان و بلوچستان، در پی شهادت مولوی یوسف گرگیج، امام جماعت اهل سنت مسجد محمدرسول‌الله (ص) زاهدان، پیام تسلیتی صادر کرد.

مولوی یوسف گرگیج

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دستان به خون آلوده مزدوران خودفروخته و تروریست‌های تکفیری وابسته به رژیم خونخوار اسرائیل و آمریکا، با اقدامی جنایتکارانه، مولوی یوسف گرگیج امام جماعت اهل سنت مسجد محمد رسول الله(ص) زاهدان را مظلومانه به شهادت رساندند. 

امروز؛ دشمنان قسم‌خورده‌ی این مرز و بوم که در میادین نظامی در مقابل سلحشوری نیروهای مسلح با شکست مفتضحانه روبرو شده‌اند و در میدان مقاومت و ایستادگی ملت بصیر و‌انقلابی ایران اسلامی به استیصال رسیده‌اند، با ترفندهای شوم خود، در پی خدشه‌دار کردن انسجام اجتماعی مثال زدنی بوجود آمده در این استان در دولت وفاق ملی هستند و با عنایت به تبدیل شدن استان به کارگاه عمرانی و رشد و توسعه زیرساخت های زیربنایی و رونق تجارت مرزی قطعا این وضعیت را برنمی تابند و با دسیسه اربابانشان از هر حرکت وحدت‌بخش و امید آفرین در این خطه، به شدت هراس دارند.

ترور این شخصیت مذهبی هم در این راستا ارزیابی می شود منتها رجای واثق دارم مرزداران غیور این سرزمین اعم از سیستانی و بلوچ در بزنگاهها نشان دادند جلوتر از مسئولین و حتی نخبگان حرکت می کنند و با وحدت بیشتر این توطئه هم نقش بر آب خواهد گشت ان شاءالله!اینجانب ضمن محکومیت شدید این جنایات مذبوحانه، شهادت مظلومانه مولوی یوسف گرگیج را به عموم مردم شریف سیستان و بلوچستان، جامعه روحانیت و علمای شیعه و اهل سنت و خانواده مکرم این شهید عزیز تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن شهید والامقام مغفرت و رحمت الهی مسئلت می‌نمایم و از دستگاه‌های متولی امنیت استان می‌خواهم با جدیت تمام، عوامل این اقدام تروریستی را شناسایی و آنان را به سزای اعمال ننگین‌شان برسانند.

منصور بیجار

استاندار سیستان و بلوچستان

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار