نفتکش متخلف توسط نیروی دریایی سپاه هدف قرار گرفت

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: نفتکش متخلف با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت و پس از بروز حریق متوقف شد.
کد خبر: ۸۶۳۱۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۲ - 18September 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای از هدف قراردادن یک نفتکش متخلف در محدوده تنگه هرمز خبر داد.

نفتکش متخلف توسط نیروی دریایی سپاه هدف قرار گرفت

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله قاصم الجبارین

ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی

همزمان با عبور حماسه حضور شما در میدان از ۲۰۰ شب متوالی، رزمندگان شجاع اسلام و دریادلان نیروی دریایی سپاه کماکان قدرتمندانه، کنترل آبراه حیاتی تنگه هرمز را در اختیار دارند و به هیچ متجاوزی اجازه تردد از آن را نمی‌دهند.

شب گذشته نفتکش متخلف ترند با پرچم کشور توگو، با تحریک و فریب ارتش کودک‌کش آمریکا قصد عبور غیرقانونی از تنگه هرمز را داشت که مورد اصابت قرار گرفت و پس از بروز حریق در آن متوقف شد.

نیروی دریایی سپاه بار دیگر اخطار می‌دهد که عبور غیرقانونی از تنگه هرمز جز نابودی شناور متخلف نتیجه‌ای نخواهد داشت.

انتهای پیام/ ۱۰۰

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار