رزمایش بزرگ جان‌فدای ایران برگزار شد

رزمایش بزرگ جان‌فدای ایران با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۳۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۰ - 18September 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی‌امنیتی دفاع‌پرس، رزمایش بزرگ جان‌فدای ایران با حضور حجت الاسلام حسین طائب رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ صبح امروز (جمعه) در تهران و همزمان در سراسر کشور برگزار شد. 

سپاه

این رزمایش با حضور ۳۱۳ هزار نفر از رزمندگان جان فدا از میدان امام حسین(ع) تا میدان انقلاب تهران برگزار شد. 

لازم به توضیح است که رزمایش جان فدا تا غروب امروز ادامه خواهد یافت و ۳۱۳ هزار نفر از یگان‌های جان فدا در قالب دسته‌های ۷۲ نفری به ایفای نقش در این رزمایش خواهند پرداخت. 

در این رزمایش همچنین از شهپاد فاتح و سامانه هدایت شهید همدانی هم رونمایی شد.  

شهپاد فاتح

علاوه بر این تیم پروازی خلبانان پاراگلایدر و پاراموتور تیپ امنیتی سپاه محمد رسول الله (ص) نیز در رزمایش حضور یافتند.

 پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین طائب» رئیس سازمان بسیج مستضعفین در  رزمایش جان فدا اظهار داشت: این پویش تجلی راستین جمهوریت، تاب‌آوری ملی و مردمی‌سازی امر دفاع و امنیت در برابر تهدیدات خارجی است و بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیا به شمار می‌رود زیرا هیچ کجا سراغ ندارید که ملتی این‌گونه اعلام حضور کرده و در میادین سطح کشور مشتاقانه آمادگی خود را برای رزم با دشمن در هر جبهه‌ای اعلام کند.

حسین طائب

وی افزود: عامل ترس دشمن و پیروزی ملت، حضور حماسی ملت عزیز ایران در میادین است و این حضور موجب ترس و لرز در وجود دشمن شده است؛ این حرکت بزرگ، ساختاری خودجوش و برآمده از آگاهی، غیرت و هوشمندی آحاد جامعه داشته و نمایشگر آمادگی همه‌جانبه ملت برای ایثار جان و مال در راه حفظ سرزمین، آرمان‌های دینی و فتح قله‌های پیشرفت است.

حجت‌الاسلام طائب در ادامه با اشاره به سازماندهی داوطلبان گفت: در راستای این حرکت عظیم، صد‌ها هزار نفر از داوطلبان در تهران بزرگ سازماندهی شده و مراحل الحاق آنان به گردان‌ها و یگان‌های دفاعی آغاز شده و فرایند برگزاری دوره‌های آموزشی مقدماتی و تکمیلی در رسته‌های تخصصی زمینی، هوایی و دریایی جهت دستیابی به بالاترین سطح آمادگی برای دفاع همه‌جانبه نیز با جدیت پیگیری می‌شود.

وی همچنین از گسترش این حرکت در سراسر کشور خبر داد و بیان داشت: حرکت میلیونی و حماسی مردم که از تهران آغاز شده است، به‌تدریج در میادین و خیابان‌های تمامی استان‌ها و شهر‌های کشور گسترش می‌یابد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ناکامی دشمنان در جبهه‌های مختلف افزود: بر خلاف توهم اولیه دشمنان مبنی بر شکست چندروزه ملت ایران، ایستادگی و پایداری جامعه باعث ناکامی ارتش یک‌ تریلیون‌ دلاری آمریکا و رژیم صهیونیستی شده لذا تداوم این مقاومت نه تنها افکار عمومی جامعه آمریکا را نسبت به هزینه‌های بی‌حاصل و تلفات نظامی در هزاران کیلومتر دورتر معترض ساخته، بلکه تاب‌آوری متخاصمان را نیز به شدت کاهش داده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ظرفیت مردمی، از تمام ظرفیت‌های استراتژیک و تنگه‌های دفاعی خود از جمله تنگه هرمز با قاطعیت حراست کرده و دشمن را وادار به تسلیم خواهد کرد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار