درویش: خوزستان سپر دفاعی کشور و پایتخت دفاع مقدس، ایثار و مقاومت است
کارگردان فعال حوزه فعال حوزه مقدس گفت: وقتی به خاک خوزستان وارد میشویم احساس میکنیم که همه شهدا همقدم ما هستند چرا که خون پاک آن عزیزان در جای جای این سرزمین باعث تقویت نظام، انقلاب و اسلام شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، «احمدرضا درویش» کارگردان مطرح سینمای کشور امروز به همراه «سید محمدرضا موالیزاده» استاندار خوزستان از روند اجرایی پروژه موزه دفاع مقدس و مقاومت استان در پارک شهروند اهواز بازدید کرد.

وی در این بازدید میدانی ضمن عرض خداقوت به کارگران فعال در این پروژه اظهار داشت: ایران عزیز را نمیتوان لحظهای بدون خوزستان تصور کرد. خوزستان همواره سپر دفاعی کشور و پایتخت دفاع مقدس، ایثار و مقاومت است.
درویش گفت: وقتی به خاک خوزستان وارد میشویم احساس میکنیم که همه شهدا همقدم ما هستند چرا که خون پاک آن عزیزان در جای جای این سرزمین باعث تقویت نظام، انقلاب و اسلام شده است.

کارگردان فعال حوزه فعال حوزه مقدس یادآور شد: گزارش فعالیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای سردار مرادحاجتی نشان از این دارد که فرهنگ دفاع مقدس چه قدر ظرفیت و بهانه برای خلق آثار متعدد دارد و خوشحالم که از این ظرفیت در خوزستان به بهترین شکل ممکن بهره برداری شده و صدالبته هنوز کارهای بسیاری برای انجام هست که باید به ثمر بنشینند.
وی در پایان بازدید خود از موزه به تماشای چند مستند تلویزیونی «عصر ماندگار» نشست و تولید آنها را برای نسل جوان کشور مفید دانست.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
