حمله سایبری به دو شرکت مالی رژیم صهیونیستی

گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت حمله به دو شرکت اسرائیلی را بر عهده گرفت.
کد خبر: ۸۶۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۹ - 20September 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری با صدور بیانیه‌ای، خبر از انجام یک حمله سایبری علیه دو شرکت حسابداری و مالی صهیونیستی داد و عنوان کرد که این عملیات ضربه‌ای به سیستم مالی رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

حمله سایبری

در ابتدای این بیانیه، پیروزی «جبهه مقاومت یمن» به ملت‌های آزاده جهان تبریک گفته شده است. در ادامه بیانیه آمده است: جبهه مقاومت سایبری به پیروزی‌های بزرگی دست یافته که اخبار آن به‌زودی منتشر خواهد شد. به یاری خداوند و با تحقق این پیروزی‌ها، پایان کار رژیم اشغالگر صهیونیستی قریب‌الوقوع است.

بر اساس این بیانیه، دو شرکت هدف‌قرارگرفته عبارتند از «لوونتال» و «اوود ماتالون» که خدمات حسابداری، حسابرسی و مشاوره مالی ارائه می‌دهند. شرکت نخست عمدتاً به شرکت‌های حمل‌ونقل و تجاری، مؤسسات حقوقی، انجمن‌ها، سازمان‌های غیرانتفاعی و نهاد‌های دولتی در بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی می‌کند. شرکت دوم نیز بر شرکت‌های فناوری‌محور (های‌تک) و استارتاپ‌ها تمرکز دارد و به مشتریان داخلی و بین‌المللی خدمت‌رسانی می‌کند؛ این شرکت‌ها جایگاه شناخته‌شده‌ای در شبکه «کرستون گلوبال» داشته و از شهرت گسترده‌ای در اکوسیستم استارتاپی رژیم اسرائیل برخوردار بوده‌اند.

گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری خاطرنشان کرد که در جریان این عملیات، ۸۰ ترابایت داده متعلق به شرکت‌ها، مؤسسات و سازمان‌هایی که با این دو شرکت مراودات تجاری داشته‌اند، از جمله «اشمیت»، «آلن آر. دویچ»، «اچ‌ال‌بی بن-تسوی پرلستاین» و «گوبرمن»، به دست آمده و استخراج شده و متعاقباً از سرور‌های این شرکت‌ها حذف شده است.

انتهای پیام/ 999

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار