امیدآفرینی و فعالیت فرهنگی اولویت دانشگاه آزاد است

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و تقویت فعالیت‌های پژوهشی، به دنبال امیدآفرینی و ایفای نقش مؤثر در حل مسائل و چالش‌های کشور است.
کد خبر: ۸۶۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹ - 23September 2026
به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، «داریوش جاوید» معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی لرستان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد برگزار شد، اظهارداشت: دانشگاه آزاد اسلامی سال تحصیلی جدید را با رویکرد فرهنگی آغاز می‌کند و در این سال نگاه ویژه‌ای به دانشجویان فرهنگی خواهد داشت.
 
امید آفرینی
وی با اشاره به ضرورت توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی جوانان افزود: آسیب‌های اجتماعی و هجمه‌های دشمنان علیه جوانان فراوان است و با توجه به شرایط کشور و تداوم دفاع مقدس، باید دستاورد‌های انقلاب اسلامی برای دانشجویان تبیین شود.
 
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح برنامه‌های فرهنگی دانشگاه در آغاز سال تحصیلی جدید بیان کرد: اجرای برنامه‌هایی همچون پرچم‌گردانی در محیط دانشگاه با مشارکت دانشجویان و استادان، برگزاری نماز جماعت در اماکن باز و پاسخگویی با روی گشاده به دانشجویان درباره مسائل روز کشور از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.
 
جاوید برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و اجرای برنامه‌های امیدآفرین را از دیگر برنامه‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: دانشگاه باید در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، نقش اجتماعی خود را به‌خوبی ایفا کند و در این زمینه همواره در جایگاه برتر قرار داشته باشد.
 
وی با تأکید بر ضرورت اثرگذاری دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه تصریح کرد: این دانشگاه بنا دارد با تکیه بر تحقیق و پژوهش، برای مسائل و مشکلات مهم کشور راهکار‌های عملی ارائه دهد و در مسیر حل‌وفصل چالش‌های ملی گام بردارد.
 
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این دانشگاه در موضوعات مورد نیاز کشور سرمایه‌گذاری می‌کند که از جمله آنها می‌توان به توسعه گیاهان دارویی، تولید بذر با هدف ارتقای امنیت غذایی، فعالیت در حوزه انرژی برای رفع ناترازی‌ها و توجه به موضوع جوانی جمعیت برای آینده ایران اسلامی اشاره کرد.
 
جاوید همچنین با اشاره به موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: پنج فرایند برای موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه برنامه‌ریزی شده است که تبیین عالمانه نخستین فرایند آن و برخورد قاطعانه با هنجارشکنان، آخرین فرایند پیش‌بینی‌شده در این زمینه است.
 
محمدرضا جابری انصاری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: ترور دانشمندان یعنی مقابله با پیشرفت ایران اسلامی، دشمنان با ایران قوی مخالف‌اند و برای رسیدن به اهداف خود به علم و پیشرفت ایران اسلامی حمله‌ور شدند.
 
وی اظهار داشت: در شرایطی هستیم که نیاز است به برکت خون شهدا مخصوصاً رهبر شهید کار علمی خود را مضاعف انجام دهیم.
 
وی بیان کرد: امروز همان‌طور که ملت ایران مبعوث شدند برای پاسداری از انقلاب و نظام و رهبری، دانشگاهیان نیز مبعوث شدند برای کار علمی تا دشمنان در راه ضربه‌زدن به ایران اسلامی مأیوس شوند.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محکم و استوار ایستاده است و برای تعلیم‌وتربیت دانشجویان در تراز انقلاب اسلامی ایران تلاش می‌کند.
 
محمدرضا معظمی گودرزی، رئیس دانشگاه آزاد بروجرد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آماده حضور دانشجویان است، دانشگاه نیز گام‌های استوار خود را برای مبارزه با توطئه‌های دشمنان برداشته است.
 
وی اظهار داشت: در شرایط امروز که دشمنان از هر توطئه و فتنه و ترفندی برای ضربه‌زدن به‌نظام استفاده می‌کنند دانشگاه محلی برای خنثی‌کردن توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار