سرآمدان شاهد و ایثارگر همزمان با روز نخبگان تجلیل می‌شوند

مراسم تجلیل از سرآمدان و نخبگان شاهد و ایثارگر به مناسبت روز ملی نخبگان در بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۶۶۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷ - 30September 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «رحیم نریمانی» مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های ایثارگر ضمن تبریک روز ملی نخبگان به جامعه سرآمد، استعداد برتر و نخبه شاهد و ایثارگر کشور اظهار داشت: قشر نخبگانی شاهد و ایثارگر با روحیه ایثار، استقامت و تلاش به قشر فرهیخته و اثرگذار در جامعه تبدیل شده آمد که محور اصلی توسعه، پیشران و پیشتاز عمران و پیشرفت ایران اسلامی هستند.

رحیم نریمانی

وی با اشاره به تاکید امام راحل و رهبر شهید امت به لزوم توجه ویژه به امور تحصیلی، علمی و حکمرانی نخبگانی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران خاطر نشان کرد: امروز نقش‌آفرینی حدود ۱۱ هزار سرآمد، استعداد برتر و نخبه شاهد و ایثارگر در جامعه در قالب ۱۶ شاخص ارزیابی و موضوعی برگرفته نگاه و رویکرد داهیانه امامین انقلاب اسلامی است.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های ایثارگر افزود: در همین راستا، برگزاری این مراسم‌ها نه تنها پاسداشتی برای هویت علمی و جایگاه ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است، بلکه گامی استراتژیک در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های متمایز این قشر در عرصه‌های مختلف مدیریت و تخصصی کشور محسوب می‌شود. این رویکرد، تجلی عینی پیوند میان «ایثار» و «دانش» است که در مسیر دستیابی به اقتدار ملی و تعالی مقتدرانه ایران اسلامی نقش کلیدی ایفا می‌کند.

نریمانی در پایان بر ضرورت تداوم حمایت‌های همه‌جانبه از این سرمایه‌های انسانی تأکید کرد و گفت: بستر‌های لازم جهت ارتقای جایگاه نخبگان شاهد در ساختار‌های تصمیم‌ساز و اجرایی، با تکیه بر رویکرد‌های علمی و مبتنی بر شایسته‌سالاری، بیش از پیش تقویت می‌شود تا این پیشران‌های حرکت انقلاب، در مسیر تحقق اهداف والای نظام جمهوری اسلامی، همواره در صف مقدم پیشتاز باشند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار