فعالیت ۱۹۱ مرکز و پایگاه در جشن عاطفه‌ها در لرستان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای برپایی جشن عاطفه‌ها در استان گفت: جشن عاطفه‌ها با شعار «آینده‌ساز باشیم» از ابتدای شهریور ۱۴۰۵ تا ۱۵ مهر ماه ادامه دارد و هدف اصلی آن تامین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند در آستانه سال تحصیلی جدید اعلام شده است.
کد خبر: ۸۶۶۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۰ - 30September 2026
به گزارش خبرنگار  دفاع‌پرس از لرستان، بهزاد مرادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان در گفت و گوی رسانه‌ای  با اشاره به برگزاری مراسم جشن عاطفه‌ها اظهار داشت: جشن عاطفه‌ها با شعار «آینده‌ساز باشیم» از ابتدای شهریور ۱۴۰۵ تا ۱۵ مهر ماه ادامه دارد و هدف اصلی آن تامین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند در آستانه سال تحصیلی جدید اعلام شده است.
 
جشن عاطفه ها
مرادی با بیان اینکه این برنامه با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، سازمان دانش‌آموزی، صداوسیما و بسیج در حال انجام است اظهار داشت: در این راستا ۱۶۸ مرکز نیکوکاری و ۲۳ پایگاه کمیته امداد در معابر و میادین شهر‌های استان از هفته سوم شهریور فعال شده است.
 
وی ادامه داد: برپایی پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در محل برگزاری نماز جمعه، برگزاری زنگ نمادین جشن عاطفه‌ها در نیمه اول مهرماه، استفاده از ظرفیت مدارس، مراکز نیکوکاری، پایگاه‌های کمیته امداد و گروه‌های مردمی برای افزایش مشارکت خیران، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای نوشت افزار و سایر اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان جهت برگزاری جشن عاطفه‌ها از دیگر برنامه‌ها بوده است.
 
وی با بیان اینکه ۴۸ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد لرستان است افزود: تامین نوشت افزار و سایر نیاز‌های تحصیل دانش‌آموزان با کمک خیرین از اهداف این برنامه است و کمک‌های جمع‌آوری‌شده در کوتاه‌ترین زمان در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار داده می‌شود تا مشکلات اقتصادی مانع ادامه تحصیل آنان نشود.
 
مرادی با بیان اینکه سال گذشته سه میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران در جشن عاطفه‌ها جمع آوری شد تصریح کرد: خیران و هم استانی‌ها می‌توانند کمک‌های خود را از طریق کد دستوری:#۶۶۱*۸۸۷۷*؛ شماره کارت مجازی؛۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۹۵؛ شماره حساب؛۰۱۰۵۲۳۴۵۶۲۰۰۱ واریز کنند.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با اشاره به توزیع ۴۸ هزار بسته نوشت افزار میان دانش‌آموزان تحت حمایت این نهاد گفت: هدف کمیته امداد تنها ارائه حمایت‌های مقطعی نیست، بلکه توانمندسازی خانواده‌ها و فراهم کردن زمینه موفقیت فرزندان آنها در مسیر تحصیل و زندگی است.
 
مردای گفت: حمایت‌های فوری و تامین نیاز‌های اولیه، بخشی از ماموریت کمیته امداد، اما رسالت اصلی ما ارائه خدمات ماندگار و حرکت دادن خانواده‌ها به سمت توانمندی است که در این حوزه، برنامه‌های مختلفی در زمینه ایجاد اشتغال، درآمد پایدار، تامین مسکن مناسب و ارائه خدمات فرهنگی دنبال می‌شود.
 
وی با تاکید بر اهمیت خدمات فرهنگی در فرآیند توانمندسازی، عنوان کرد: اگر خدمات فرهنگی در کنار حمایت‌های اقتصادی، اشتغال و مسکن قرار نگیرد، توانمندسازی فکری و ذهنی خانواده‌ها به شکل مطلوب محقق نمی‌شود بنابراین هدف ما این است در کنار حمایت اقتصادی، روحیه «ما می‌توانیم» را در خانواده‌ها تقویت کنیم.
 
وی با اشاره به جمعیت دانش‌آموزی تحت پوشش این نهاد بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات و آمار‌های به‌روزشده که از طریق وزارت آموزش و پرورش دریافت شده است، ۴۸ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد لرستان قرار دارند.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان عنوان کرد: دانش‌آموزان از طریق سامانه «محراب» از این حمایت‌ها بهره‌مند می‌شوند و برای هر دانش‌آموز یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است تا بتواند لوازم مورد نیاز خود را به شکل عزتمندانه تهیه کند.
 
مرادی با بیان اینکه تامین نوشت افزار تنها یک کمک اقتصادی نیست، بیان کرد: لبخند و امیدی که در دل یک دانش‌آموز ایجاد می‌شود در کاهش فاصله میان تحصیل و موفقیت موثر است.
 
وی با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد لرستان در کنکور سراسری، گفت: سال گذشته دانش‌آموزان تحت حمایت، با وجود تحصیل در دورترین و محروم‌ترین نقاط استان، موفقیت‌های خوبی کسب کردند، ۹ نفر از آنان در رشته‌های پزشکی پذیرفته، تعدادی نیز در دانشگاه فرهنگیان و مقاطع کارشناسی ارشد و دیگر رشته‌های دانشگاهی موفق به کسب رتبه‌های مطلوب شدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار