در مراسمی از سردیس دو شهید جامعه اصناف و کارگری کردستان رونمایی شد

آیین رونمایی از سردیس دو شهید والامقام جامعه اصناف و کارگری استان کردستان، شهیدان «مسعود غمیان» و «علی‌اصغر بهاری»، روز شنبه با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سنندج برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۷۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶ - 03October 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، صبح امروز شنبه آیین رونمایی از سردیس دو شهید والامقام جامعه اصناف و کارگری استان کردستان، شهیدان «مسعود غمیان» و «علی‌اصغر بهاری»، با حضور «محمدهادی عسکری» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سنندج برگزار شد.
 
مراسم رونمایی از سردیس ۲ شهید جامعه اصناف و کارگری در سنندج
 
در این مراسم که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، از سردیس ۲ تن از شهدای گرانقدر این عرصه در سنندج رونمایی شد.
 
شهید مسعود غمیان در سال ۱۳۱۸ در خانواده‌ای مذهبی و بازاری در سنندج دیده به جهان گشود و به واسطه پیوند عمیق بازار و روحانیت، از سال‌های دهه ۴۰ با نهضت اسلامی حضرت امام خمینی (ره) آشنا شد و فعالیت‌های انقلابی خود را آغاز کرد.
 
این مجاهد بومی کردستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سازمان پیشمرگان مسلمان کرد به خدمت پرداخت و سرانجام در ۲۸ مردادماه ۱۳۶۹، توسط عناصر ضدانقلاب ترور شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 
شهید علی‌اصغر بهاری نیز در دوم آبان ۱۳۴۲ در روستای "برجگه" از توابع شهرستان بیجار متولد شد. وی به دلیل شرایط اقتصادی خانواده تا مقطع دوم راهنمایی به تحصیل پرداخت و پس از آن در کارخانه شیشه‌سازی مشغول به کار شد.
 
این شهید والامقام در سال ۱۳۶۲ به عنوان بسیجی راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد و سرانجام در چهارم مرداد ۱۳۶۵ در جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش، جان خود را تقدیم آرمان‌های انقلاب کرد. 
 
گفتنی است برادر این شهید بزرگوار، علی‌اکبر بهاری نیز پیش‌تر به فیض شهادت نائل آمده بود. مزار شهید علی‌اصغر بهاری در زادگاهش قرار دارد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار