سردار کوشکی: امت مبعوشده ثمره مجاهدت های رهبر شهید است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس با تأکید بر اینکه امروز کشور به برکت رزمندگان و ایستادگی مردم در مقابل سنگین‌ترین هجمه‌های دنیا ایستاده است و این استادگی و امت مبعوشده ثمره مجاهدت های رهبر شهید می باشد گفت: برخلاف محاسبات مادی دشمن، وعده الهی «نصرت» شامل حال مؤمنان و مجاهدانِ بی‌ادعاست و این مسیر با قدرت‌سازی بر اساس منویات امام شهیدان و رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.
کد خبر: ۸۶۷۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۵ - 03October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سردار «سعید کوشکی جهرمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس، امروز در جمع پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت شهرستان مرودشت که با حضور مسئولین شهرستان مرودشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته مقاومت و یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: نفسِ این جمع شدن‌ها و همبستگی رزمندگان، حاوی این پیام روشن است که «دفاع همچنان باقی است».

سردار کوشکی

سردار کوشکی با بیان اینکه وعده الهی «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ» همواره قطعی است، افزود: طی ۴۷ سال گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ما ۳۳ جنگ مختلف اعم از جنگ‌های نفت، صبر و امنیتی را پشت سر گذاشته‌ایم و در تمام این موارد، دشمن با تمام توان و تجهیزات به میدان آمد، اما به دلیل تکیه جبهه انقلاب بر نصرت الهی، ناکام ماند.

وی تصریح کرد: خداوند می‌خواهد به دنیا نشان دهد که با جمعیت قلیل و بدون ادعا، اما با ایمان و استحکام، می‌توان بر استکبار جهانی که متکی به پیشرفته‌ترین تجهیزات مادی است، پیروز شد. این همان مسیری است که امام راحل (ره) برای ما ترسیم کردند و امروز نیز به هدایت رهبر معظم انقلاب، به عنوان یک هویت و قدرت ملی برای ما تثبیت شده است.

مدیرکل حفظ آثار و دفاع مقدس فارس با انتقاد از رویکرد‌های انفعالی در برخی حوزه‌ها، تأکید کرد: اگر فرمان امام شهیدان در حوزه قدرت‌سازی دفاعی و موشکی جدی گرفته شد و بازدارندگی ایجاد کرد، باید در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی نیز با همان جدیت عمل می‌شد تا امروز شاهد مشکلات معیشتی و ناهنجاری‌های اجتماعی نباشیم.

سردار کوشکی با اشاره به ضرورت ایستادگی در برابر تهدیدات، خاطرنشان کرد: دنیا، دنیای قدرت است و با سیاسی‌کاری و پیام‌های مذاکره به دشمنی که جز به نابودی ما فکر نمی‌کند، نمی‌توان کشور را اداره کرد. سیاستمداران باید بدانند که با تکیه بر مردم و رزمندگان می‌توان مقتدرانه ایستاد؛ رزمندگانی که در تمامی عرصه‌های سخت، شب و روز نمی‌شناسند.

وی در پایان تصریح کرد: مسئولان در تمامی سطوح باید نسبت به دغدغه‌های مردم و حفظ اصول انقلابی حساس باشند و اجازه ندهند فساد و بی‌عفتی به ارکان جامعه اسلامی لطمه وارد کند؛ چرا که کشور به برکت خون شهدا و ایستادگیِ بی‌ادعای مردم، در مقابل زورگویان عالم سرفراز است.

در پایان این مراسم با اهداء لوح و هدایا از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت شهرستان مرودشت تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار