پلیس در خط مقدم صیانت از امنیت کشور ایستاده است

فرماندهی انتظامی شهرستان سرخه با تأکید بر اینکه حفظ هوشیاری، بصیرت و آمادگی در برابر توطئه‌های دشمن یک ضرورت جدی است، گفت: پلیس در خط مقدم صیانت از امنیت کشور ایستاده است.
کد خبر: ۸۶۷۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۹ - 03October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، سرهنگ «مهدی شهاب‌الدین» فرماندهی انتظامی شهرستان سرخه عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت، اظهار داشت: امروز در برهه‌ای حساس از تاریخ قرار داریم و دشمن با بهره‌گیری از شیوه‌ها و ابزار‌های مختلف تلاش می‌کند امنیت، آرامش و انسجام جامعه را هدف قرار دهد؛ از این رو حفظ هوشیاری، بصیرت و آمادگی در برابر توطئه‌های دشمن یک ضرورت جدی است.

سی
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، افزود: در جریان این جنگ، دشمن تلاش داشت در کنار حمله خارجی، با ایجاد ناامنی و فعال کردن عناصر داخلی، فضای کشور را دچار بی‌ثباتی کند، اما با اشراف اطلاعاتی و اقدامات به‌موقع مجموعه‌های انتظامی، امنیتی و نیرو‌های مسلح، بسیاری از این تحرکات شناسایی و خنثی شد.
فرماندهی انتظامی شهرستان سرخه با بیان اینکه پلیس در جریان جنگ ۱۲ روزه علاوه بر مأموریت‌های امنیتی، ارائه خدمات انتظامی به مردم را نیز استمرار داد، گفت: نیرو‌های انتظامی در نقاط مختلف، از جمله محور‌های مواصلاتی و مناطق حادثه‌دیده، حضور مؤثر داشتند و با ایجاد حریم‌های امنیتی، زمینه فعالیت نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان را فراهم کردند.
شهاب‌الدین ادامه داد: همزمان با شرایط جنگی و افزایش سفرها، موضوع تأمین امنیت شهروندان، کنترل ترافیک، پیشگیری از سرقت و مراقبت از اموال مردم نیز در دستور کار قرار داشت و تلاش شد مأموریت‌های روزمره انتظامی بدون وقفه انجام شود.
وی با اشاره به مأموریت‌های پلیس در حوزه مقابله با جرائم و آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: مجموعه انتظامی شهرستان با رصد مستمر وضعیت جرائم، اولویت‌های خود را متناسب با شرایط موجود تعیین کرده و در حوزه‌هایی همچون مقابله با سرقت، مواد مخدر، شرارت، نزاع و درگیری و جرائم سایبری اقدامات لازم را دنبال می‌کند.
فرماندهی انتظامی شهرستان سرخه با تأکید بر نقش پیشگیری در کاهش جرائم تصریح کرد: پلیس به تنهایی نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت را بر عهده داشته باشد و تحقق امنیت پایدار نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها، نهاد‌های اجتماعی، رسانه‌ها و همراهی مردم است.
شهاب‌الدین یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مورد نیاز برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را فضای مجازی دانست و گفت: امروز ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه یک ضرورت است و باید به مردم، به‌ویژه نسل جوان، آموزش داده شود که هر محتوایی را بدون بررسی و اطمینان از صحت آن نپذیرند و بازنشر نکنند.
وی افزود: رسانه‌ها می‌توانند در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند و اطلاع‌رسانی دقیق، سریع و شفاف درباره موضوعات انتظامی و حوادث، مانع شکل‌گیری روایت‌های نادرست و انتشار اخبار غیرواقعی می‌شود.
فرماندهی انتظامی سرخه همچنین از اجرای برنامه‌های آموزش همگانی در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: آموزش مسائل ترافیکی در مدارس، پیشگیری از جرائم سایبری، آگاهی‌بخشی درباره آسیب‌های اجتماعی، آموزش مهارت‌های زندگی و کنترل خشم از جمله برنامه‌هایی است که با هدف کاهش آسیب‌ها و ارتقای آگاهی عمومی دنبال می‌شود.
شهاب‌الدین با اشاره به هفته انتظامی و شعار امسال این هفته، «پلیس مجاهد، ملت مبعوث، ایران سرافراز»، خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی در یک سال گذشته در عرصه‌های مختلف از جمله امنیت داخلی، مقابله با جرائم، امنیت فضای مجازی، مبارزه با مواد مخدر، امنیت ترافیکی و صیانت از آرامش مردم، مأموریت‌های گسترده‌ای را بر عهده داشته است.
وی با بیان اینکه امنیت امروز مرهون مجاهدت و ایستادگی نیرو‌های مسلح، انتظامی، امنیتی و همراهی مردم است، گفت: مردم ایران در مقاطع حساس نشان داده‌اند که نسبت به امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور احساس مسئولیت دارند و حضور و همراهی آنان پشتوانه‌ای ارزشمند برای حافظان امنیت است.
فرماندهی انتظامی شهرستان سرخه در پایان تأکید کرد: مجموعه انتظامی خود را خدمتگزار مردم می‌داند و تلاش می‌کند با افزایش اشراف اطلاعاتی، تقویت اقدامات پیشگیرانه، استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی و تعامل با دستگاه‌های مختلف، امنیت و آرامش پایدار را برای شهروندان فراهم کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار