پلیس مردممحور؛ جلوهای از اقتدار و خدمت
گروه استانهای دفاعپرس- سرهنگ «حمید طهماسبی» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی؛ بعثت مردم با جوشش خون پاک و مشت گره کرده و امرآقای شهیدمان با شهادت کبوتران سفیدبال میناب و به خون غلطیدن مظلومانه مردمان بیگناه در جنگ تحمیلی دشمن آمریکایی- صهیونی معجزهای افتخارآمیز شد بنای وحدت را مزین به اقتدار نیروهای مسلح پیکرهبندی کرد و امروز جهان، ایران را بهعنوان ملتی مظلوم، آزاده و ابرقدرت میشناسند.

پلیس مجاهد در عرصه همگامی با مردم و برقراری نظم و امنیت حماسه حضور همراه با وظایف ذاتی خود در مقابله با جرائم و آسیبهای اجتماعی، تأمین و برقراری نظم و امنیت و مرزبانی مقتدرانه میداندار صحنه است.
حاصل این عزم راسخ با تکیه با قوای مسلح مقتدر زیر پرچم ولایت فقیه و گوش به فرمان حضرت آیتالله «سید مجتبی حسینی خامنهای» تجلی اقتداری است که به برکت خون شهدا میتواند جهان اسلام را از خباثت، عدوات و سیاستهای دشمنان اسلامستیز ایمن سازد.
امروز برتری قوه تحرک، تسلط اطلاعاتی و تسلیحات دفاعی ایران بر دشمن یاوهگو برای اندیشمندان، فرهیختگان و دانشمندان و مردم جهان نمایان شده است.
هفته انتظامی متعلق به مردم و برای مردم است و فرصت به عهدی دوباره با رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز برای جانفدایی در خدمت بایسته و سربازی شایسته به مردم و کشور عزیزمان.
انتهای پیام/
