استقبال مخاطبان از «شوتینگا» در جشنواره‌ی فیلم کودک

در جریان برگزاری جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، بلیت‌های پیش‌خرید اکران فیلم سینمایی «شوتینگا» در قالب دو سانس اعلام‌شده به طور کامل به فروش رسید.
کد خبر: ۸۶۷۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۷ - 05October 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، فیلم سینمایی «شوتینگا» به کارگردانی آرش معیریان و تهیه‌کنندگی امیر رحیم‌زاده، در آستانه‌ی اکران در جشنواره‌ی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با استقبال گسترده مخاطبان روبه‌رو شد؛ به طوری که بلیت‌های پیش‌خرید این اثر برای دو سانس در روزهای ۱۴ و ۱۶ مهرماه، پس از بازشدن سامانه‌های بلیت‌فروشی، در کمتر از نیم ساعت سولد‌اوت شد.

فیلم

بازگشت گروه عموهای فیتیله‌ای (علی فروتن، محمد مسلمی، حمید گلی) به سینما پس از ۱۴ سال دوری، در کنار ترکیب بازیگرانی چون میرطاهر مظلومی، شهره سلطانی، سروش جمشیدی، هلیا امامی، مریم خدارحمی، علی کاظمی و ابراهیم شفیعی، از ویژگی‌های این فیلم موزیکال و فانتزی است.

«شوتینگا» به عنوان محصول بنیاد سینمایی فارابی، روایتگر دنیایی فانتزی با حضور اهالی این جزیره است که در این دوره از جشنواره‌ی اصفهان روی پرده می‌رود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار