رضوی‌نژاد: دانشجویان و استادان باید عبور از موانع علمی را رسالت تاریخی خود بدانند

رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی گفت: دانشجویان و استادان باید عبور از موانع علمی و حل گره‌های واقعی کشور را همچون میدان جهاد و ایثار، رسالت تاریخی خود بدانند.
کد خبر: ۸۶۷۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲ - 05October 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، روح‌الله رضوی‌نژاد رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید با تشریح مأموریت‌ها و رویکرد‌های تحولی دانشگاه و ضرورت استفاده حداکثری از توانمندی‌های دانشجویان و استادان، اظهار داشت: دانشگاه جامع انقلاب اسلامی یک نهاد شبکه‌ساز است که مأموریت اصلی آن فراهم کردن بستر رشد برای حل مسائل واقعی کشور ذیل نیاز‌های عینی جامعه و انقلاب اسلامی است لذا راهبرد کلان دانشگاه را افزایش سهم مشارکت نخبگان در حل چالش‌های کشور، توسعه نظام اعتباربخشی و ایجاد شبکه‌های تخصصی که فراتر از دیوار‌های دانشگاه، مسائل کشور شناسایی کرده و به صورت خودجوش و هدفمند برای حل آنها اقدام می‌کنند، معرفی کرد.

رضوی نژاد

وی سپس با بازخوانی الگوی حل مسئله در دوران دفاع مقدس افزود: همان‌گونه که در دوران هشت سال دفاع مقدس با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و خودباوری توانستیم بر پیچیده‌ترین بحران‌ها و کمبود‌های لجستیکی غلبه کنیم، امروز نیز دانشگاه نیازمند همان روحیه جهادی است به عبارت دیگر دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید محیطی باشد که در آن بن‌بست معنا نداشته باشد و دانشجویان و استادان، عبور از موانع علمی و حل گره‌های واقعی کشور را همچون میدان جهاد و ایثار، رسالت تاریخی خود بدانند.

میرسامان پیشوایی مسئول سازمان بسیج اساتید کشور نیز در این مراسم با اشاره به تغییر ماهیت نبرد‌ها در دنیای امروز بیان داشت: امروز جنگ ما با دشمن، جنگ علم و فناوری است و سرداران و سربازان این جبهه، کسانی هستند که می‌توانند با پیشرفت‌های علمی برای کشور مؤلفه‌های اقتدار ملی خلق کنند لذا لبه و خط مقدم این نبرد، دانشگاه‌ها هستند، چون تاکنون حدود ۳۰۰ نخبه شهید دانشگاهی تقدیم انقلاب اسلامی شده که این خود گواهی روشن بر این مدعاست.

وی با تأکید بر ترس دشمن از ظرفیت نخبگانی کشور بیان داشت: اینکه دشمن میلیون‌ها دلار برای ترور و حذف فیزیکی یک استاد و نخبه علمی ما هزینه می‌کند، نشان‌دهنده ارزش و اقتدار جامعه علمی پس از انقلاب اسلامی است برای اینکه افق ما حرکت به سوی دانشگاه تمدن‌ساز است که استادان و دانشجویان در خط مقدم این تمدن‌سازی قرار دارند و این مسیری که مستلزم کادرسازی، شبکه‌سازی، تئوری‌سازی، نهادسازی و توکل به نصرت الهی است.

انتهای پیام/231

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار