اعلام زمان مراسم وداع و تشییع پیکر شهدای امنیت استان مازندران

معاون فرهنگی-اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران، از برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر شهدای امنیت استان همزمان با تجمع مردمی در ساری و آمل خبر داد.
کد خبر: ۸۶۸۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶ - 06October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «هادی حسن‌زاده شهابی» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران از برگزاری مراسم وداع با پیکر پاک شهدای امنیت، همزمان با تجمع مردمی ساعت ۲۰:۳۰ امشب خبر داد و اظهار داشت: مراسم وداع با شهید «امیرحسین قاسمی» در میدان امام حسین (ع) ساری و شهید «نظام دست‌گشاده» در میدان ۱۷ شهریور شهرستان آمل برگزار خواهد شد.

اعلام زمان مراسم وداع و تشییع پیکر شهدای امنیت استان مازندران

وی افزود: بر اساس هماهنگی‌های صورت‌گرفته، مراسم تشییع پیکر مطهر این دو شهید والامقام، روز چهارشنبه ۱۵ مهرماه از ساعت ۹:۳۰ از مسجد جامع شهرستان ساری آغاز شده و به سمت میدان شهدا برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران در ادامه بیان کرد: پیکر شهید «نظام دست‌گشاده» پس از مراسم تشییع در ساری، به شهرستان آمل منتقل شده و روز چهارشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ از مقابل ستاد فرماندهی انتظامی این شهرستان تشییع خواهد شد. همچنین پیکر شهید «امیرحسین قاسمی» برای تدفین به زادگاهش، روستای «امره» در شهرستان ساری منتقل و در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده می‌شود.

مدافع امنیت استواردوم «امیرحسین قاسمی» از کارکنان فرماندهی انتظامی شهرستان بمپور، روز گذشته در پی حمله تروریستی به گشت انتظامی پاسگاه نوکجو در محور بمپور به ایرانشهر مورد هدف قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل آمد. این شهید مجرد و متولد هشتم مرداد ۱۳۸۱ شهرستان ساری بوده است.

همچنین گروهبان یکم «نظام دست گشاده» یکی دیگر از کارکنان فرماندهی انتظامی شهرستان بمپور مورد هدف قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل رسید.این شهید نیز مجرد و متولد دوم آذر ۱۳۸۱ در شهرستان آمل بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار