کنگره شهدای دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمد در دهدشت برگزار می‌شود

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کهگیلویه گفت: کنگره شهدای دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمد در آبان‌ماه و به میزبانی شهر دهدشت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۶۸۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹ - 06October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «رضا عدالتمند» سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کهگیلویه، امروز (سه‌شنبه) در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان کهگیلویه با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مسئولیتی همگانی و فرابخشی است، اظهار داشت: تحقق این رسالت به همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها نیاز دارد و به بنیاد شهید یا مجموعه‌های نظامی محدود نمی‌شود.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کهگیلویه

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری چند رویداد فرهنگی در شهرستان و استان افزود: کنگره شهدای دانش‌آموز استان با هماهنگی آموزش‌وپرورش و هم‌زمان با ایام آبان‌ماه در دهدشت برگزار خواهد شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کهگیلویه، اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی با محوریت شهدا را از دیگر برنامه‌های پیش‌رو دانست و گفت: در این برنامه‌ها، سیره و پیام شهدا بازخوانی می‌شود و اجرای آن با هماهنگی بنیاد شهید خواهد بود.

وی کنگره بزرگ شهدای این شهرستان را از مهم‌ترین رویداد‌های فرهنگی پیش‌رو عنوان کرد و افزود: این کنگره اسفندماه و هم‌زمان با روز شهید برگزار می‌شود. مسئولیت برگزاری آن بر عهده فرمانداری و دبیری آن بر عهده بنیاد شهید است و ۱۲ تا ۱۳ دستگاه اجرایی شهرستان در اجرای برنامه مشارکت خواهند داشت.

«ابراهیم خنجری» معاون فرماندار کهگیلویه در این نشست، ترویج این فرهنگ را فراتر از برگزاری جلسات و برنامه‌های تشریفاتی دانست و ابراز داشت: ارزش‌های ایثار و شهادت زمانی در جامعه جاری می‌شود که به آنها باور داشته باشیم و در عرصه خدمت و عمل پای کار باشیم.

وی با تأکید بر ضرورت بازگویی مستند حماسه‌های تاریخی و دفاعی کشور افزود: در تاریخ ایران، رویداد‌های واقعی و بزرگی وجود دارد که باید با زبانی درست و مستند برای نسل جوان روایت شوند.

معاون فرماندار کهگیلویه، واقعه «کوه سیاه» را از جمله این حماسه‌ها برشمرد و بر ضرورت تبیین اصیل آن برای نسل جدید تأکید کرد. خنجری همچنین عرصه‌های فرهنگ، رسانه، جهاد تبیین و خدمت‌رسانی را سنگر‌های مهم امروز خواند و گفت: هر فرد در هر جایگاه و مسئولیتی، در حفظ و تقویت ارزش‌های ایثار و شهادت مسئولیت دارد.

وی با اشاره به جایگاه فرهنگ عاشورا و آرمان‌های شهدا خاطرنشان کرد: این ارزش‌ها باید در عمل و رفتار مسئولان و جامعه نمود پیدا کند.

«امیر جهانتاب» جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه نیز در ادامه، با اشاره به تفاوت فرهنگ جنگ و «فرهنگ جبهه و ایثار گفت: روحیه فداکاری و فرهنگ ایثار از عوامل پایداری جمهوری اسلامی ایران در برابر فشار‌های خارجی بوده است.

وی مسئولیت مدیران در قبال خون شهدا را سنگین دانست و افزود: مسئولیت‌پذیری، خدمت به مردم و توجه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران باید در تصمیم‌ها و عملکرد مدیران نمود عینی داشته باشد.

جهانتاب با تأکید بر ضرورت تکریم جامعه ایثارگری در دستگاه‌های اجرایی گفت: هر مدیر باید نسبت به ایثارگران، رزمندگان و خانواده‌های شهدای مجموعه خود سرکشی و ادای احترام کند.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه همچنین شفاف‌سازی فرایند‌های اداری و خدمات‌رسانی به ایثارگران را ضروری دانست و بیان کرد: راهنمایی و مشاوره دقیق درباره حقوق و خدمات قانونی می‌تواند از سردرگمی مراجعان و انباشت پرونده‌ها جلوگیری کند.

وی مستندسازی سوابق ایثارگری رزمندگان و استمرار روایت فرهنگ مقاومت در رسانه‌ها را نیز ضروری خواند و بر مقابله با روایت‌های نادرست در فضای مجازی تأکید کرد.

جهانتاب در ادامه از برگزاری رزمایش بزرگ «جان‌فدایان ۳» خبر داد و گفت: این رزمایش ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۲۰ مهرماه در شهر دهدشت برگزار می‌شود و با هدف نمایش اقتدار دفاعی، ارتقای آمادگی رزمی و پاسداشت روحیه ایثار و مقاومت برنامه‌ریزی شده است.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه عنوان کرد: این رزمایش نمادی از انسجام، آمادگی و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدا خواهد بود.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار