دشمن واقعی مردم آمریکا هیاتحاکمه جنگطلب خودشان است
به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، «اسماعیل بقائی»، سخنگوی وزارت خارجه در حساب شخصی شخصی خود در یکی از شبکههای اجتماعی با اشاره به ادعای رئیسجمهور آمریکا مبنی بر احتمال حمله ایران به شهرهای لسآنجلس و سانتیاگو، و توصیف آن به عنوان «بهایی بسیار ناچیز»، نوشت: برای ترساندن مردمشان، دشمنی خیالی در آسمان میسازند تا تهدید واقعی روی زمین را تحتالشعاع قرار دهند.

وی افزود: خطر واقعی نه پشت مرزهاست و نه در آسمان لسآنجلس و سندیگو؛ خطر، هیات حاکمهای است که جنگی غیرقانونی با پیامدهای جهانی بر دنیا تحمیل کرده است.
بقائی خاطرنشان کرد: رئیسجمهور آمریکا حتی نابودی لسآنجلس و سندیگو را «بهایی بسیار ناچیز» شمرده است. این، مصداق روشن «سیاست ترس» است: مردم را از تهدیدی موهوم بترسانی، نابودی شهرهایشان را بهایی قابلقبول نشان بدهی و کاری کنی که از توجه به خطر واقعی غافل شوند!
انتهاد پیام/ 100
