جریان «جان‌فدا» ساختار نظام شیطانی آمریکا را در هم می‌شکند

نماینده ولی فقیه در مازندران در پاسخ به ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره «سنگرشکن»، گفت: جریان جان‌فدا ساختارشکن است و ساختار نظام شیطانی طاغوتی آمریکایی را در هم می‌شکند و به‌زودی آن را ویران و نابود خواهد کرد.
کد خبر: ۸۷۰۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۴ - 16October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، آیت‌الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مرکز استان، در جمع نمازگزاران به تحلیل مسائل روز داخلی و بین‌المللی پرداخت و بر تقوا، بصیرت و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کرد.

جریان «جان‌فدا» ساختار نظام شیطانی آمریکا را در هم می‌شکند

خطیب جمعه ساری با سفارش نمازگزاران به تقوای الهی، تقوا را نشانه انسان‌های استوار و مایه پایداری در برابر سختی‌ها دانست و به فرمایش امیرمؤمنان علی (ع) استناد کرد که یاری‌رساندن به ایشان با چهار ویژگی ممکن است: ورع (بالاترین مرتبه تقوا)، تلاش و کوشش در مسیر هدایت و خدمت، عفت، و استواری و استحکام. وی ابراز امیدواری کرد: این ویژگی‌ها در جامعه ایجاد و تقویت شود.

آیت‌الله محمدی لائینی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) به محضر امام زمان (عج)، این بانوی بزرگ را اسوه حیا، عفاف و جهاد در راه خدا خواند و صبر را دارای سه درجه دانست و گفت: صبر برای رسیدن به هدف، صبر برای رسیدن به اجر الهی «إِنَّمَا یُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُمْ بِغَیْرِ حِسَابٍ»، و بالاترین درجه صبر که در آن سختی دیده نمی‌شود و همه چیز زیبا انگاشته می‌شود؛ چنان‌که حضرت زینب (س) فرمود «ما رأیتُ إلا جمیلاً» وی این مقام را از آن حضرت زینب (س) دانست.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به همزمانی میلاد حضرت زینب (س) با روز پرستار، تأکید کرد: پرستاری تنها یک حرفه نیست، بلکه خدمتی سرشار از مسئولیت‌پذیری و امنیت‌بخشی با ابعاد روحی، روانی و اجتماعی است و مقامی والا و عبادتی بزرگ به شمار می‌رود.

وی پرستاران به معنای عام و خانواده‌های جانبازان و مراقبان بیماران را نیز مورد تجلیل قرار داد، از جامعه پرستاری تشکر کرد و از مسئولان خواست به مطالبات صنفی و حقوق پرستاران و ایثارگران توجه بیشتری کنند تا با دلگرمی به این حرفه مقدس بپردازند.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به ۲۴ مهر، سالروز آتش‌زدن مسجد کرمان، تأکید کرد: بنیاد رژیم منحوس پهلوی فروریخته است و پهلوی‌پرست‌ها، سلطنت‌طلب‌ها و مزدوران صهیونیست‌ها نیز نابود خواهند شد.

وی با اشاره به آتش زدن مساجد و سوزاندن قرآن در فتنه‌های مختلف توسط سلطنت‌طلب‌ها و منافقین، و همچنین جنایات صهیونیست‌های کثیف در غزه و فلسطین و تخریب مساجد و سوزاندن قرآن توسط سعودی‌ها و وهابی‌ها در یمن، تأکید کرد: این مسجدسوزی‌ها و قرآن‌سوزی‌ها قطعاً بنیاد نظام استکباری و جریان‌های فتنه‌گر سلطنت‌طلب و منافقین و قومیت‌گرا‌های مزدور را ویران و رسوا و نابود خواهد کرد.

وی از حضور در افتتاحیه کنگره اعتکاف در تهران خبر داد و با تأکید بر آماده‌سازی از هم‌اکنون برای برگزاری اعتکاف، آن را فرصتی معنوی، اجتماعی و سیاسی خواند و گفت: «اعتکاف امسال اعتکاف جنگی باید باشد»؛ ما در شرایط جنگی هستیم و باید جوانان و نوجوانان در اعتکاف با جنایات دشمنان آشنا شوند و به جریان مقاومت و جان‌فدا بپیوندند.

مدیریت اقتصاد در شرایط جنگی و تقویت صادرات

خطیب جمعه ساری با اشاره به مناسبت‌های روز جهانی غذا و روز جهانی ریشه‌کنی فقر، بر ضرورت مدیریت اقتصاد در شرایط جنگی با اولویت تأمین امنیت قضایی، توجه جدی به معیشت نیازمندان و جلوگیری از توقف جریان تولید تأکید کرد.

وی صادرات، به‌ویژه صادرات غیرنفتی را قدرت ملی خواند و گفت: بازار‌های مرزی و مناطق آزاد نباید دروازه واردات باشند، بلکه باید راه صادرات را هموار کنند.

وی با استناد به تأکید رهبر معظم انقلاب بر نقش ورزش در شکل‌گیری ایران قوی و اینکه «ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد»، بر فسادزدایی در حوزه ورزش تأکید کرد و وجود فساد را مانع رشد دانست.

خطیب جمعه ساری با اشاره به جایگاه برتر استان در مدال‌آوری، از مسئولان خواست موانع ورزش را برطرف کرده و فضا‌های ورزشی، امکانات و زمینه‌سازی لازم برای جوانان و ورزش عمومی را فراهم کنند.

آیت‌الله محمدی لائینی با ابراز خرسندی از پیروزی‌های یمن، اقتدار این کشور در به چالش کشیدن قدرت‌های بزرگ را ستود و از ترکیه و پاکستان به دلیل کمک به سعودی‌ها در ظلم به یمن ذیل «پیمان مکه» انتقاد کرد و آن را پیمانی ضد مکه و خیانتی به مکه خواند.

وی یادآور شد: صهیونیست‌ها بیش از ۷۵ هزار غزه‌ای را شهید و ۱۷۵ هزار نفر را مجروح و ناقص‌العضو کردند و ده‌ها هزار خانه را ویران کردند، اما ترکیه و پاکستان گلوله‌ای به سمت آنان شلیک نکردند و حتی به رژیم صهیونیستی کمک رساندند.

خطیب جمعه ساری با اشاره به ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره راه‌اندازی اداره امور دینی در ارتش برای افزایش آمادگی معنوی و رجزخوانی درباره تسلط بر اقیانوس‌ها، اذعان داشت: نه سطح دریا و روی دریا مال آنهاست و نه زیر دریا؛ زیردریایی‌هایشان شکار می‌شود و به‌زودی به شکست دریایی بزرگ نائل خواهند شد.

آیت الله محمدی لائینی در بخش دیگری از خطبه‌ها با انتقاد از پیشنهاد‌هایی که به گفته وی به عقب‌نشینی ایران در برابر آمریکا منجر می‌شود، بر ضرورت حفظ استقلال و دفاع از منافع ملی تأکید کرد.

وی با اشاره به تجربه تاریخی قرارداد ترکمنچای، هرگونه پیشنهاد برای واگذاری امتیاز در برابر فشار خارجی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: تصمیم‌گیری درباره مسائل کشور باید با توجه به منافع ملی و حفظ عزت و استقلال ایران انجام شود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت برخورد با همکاری آگاهانه با دشمن، بر رعایت عدالت در رسیدگی قضایی تأکید کرد و گفت: برخورد با چنین مواردی باید به دور از سخت‌گیری یا آسان‌گیری بی‌مورد و بر اساس ضوابط عادلانه باشد.

وی از برگزاری رزمایش «جان‌فدا» در شهر‌های مازندران خبر داد که برخی برگزار شده و برخی در دست اقدام است و از برگزاری آن در ساری، بعدازظهر یکشنبه پیش‌رو در میدان شهید قاسمی خبر داد و بر حضور همگانی تأکید کرد.

خطیب جمعه ساری گفت: امروز دنیا با جریان بزرگ‌تری به نام جان‌فدا مواجه شده که ۳۲ میلیون نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند و اینها به مراتب قوی‌تر از ۲۰ میلیون بسیجی، بلکه همان بسیجی‌های خالص‌تر و واقعاً جان‌فدا هستند.

وی در پاسخ به ادعای آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره «سنگرشکن»، گفت: جریان جان‌فدا ساختارشکن است و ساختار نظام شیطانی طاغوتی آمریکایی را در هم می‌شکند و به‌زودی آن را ویران و نابود خواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار