حاجی‌بابایی: جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از همیشه آماده‌تر است

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران برای مواجهه با جنگ احتمالی، از همیشه آماده‌تر است و توان دفاعی کشور در مسیر حفظ آمادگی برای مقابله با تهدیدات قرار دارد.
کد خبر: ۸۷۰۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۶ - 19October 2026

«حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس در ارزیابی برنامه‌های مهراد اخلاقی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، اظهار داشت: برنامه بسیار خوبی ارائه شد و گزارش‌های خوبی نیز در این زمینه مطرح شد؛ البته همه گزارش‌ها در این جلسه بیان نشد و گزارش‌های دیگری نیز در کمیسیون امنیت ملی ارائه شده است. مطالب و نکات جدید مطرح‌شده نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت در حوزه دفاعی و آمادگی کامل کشور برای دفاع است.

62

وی با اشاره به افزایش تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: ما برای مواجهه با جنگ احتمالی، از همیشه آماده‌تر هستیم و توان دفاعی کشور در مسیر حفظ آمادگی برای مقابله با تهدیدات قرار دارد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در واکنش به تحولات سیاسی آمریکا و احتمال تغییرات در عرصه انتخاباتی این کشور تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران تفاوتی ندارد چه کسی در آمریکا پیروز شود؛ اما نکته مهم این است که مردم آمریکا نباید اجازه دهند رفتار‌های تحقیرآمیز ترامپ به نام این کشور تمام شود.

حاجی‌بابایی با اشاره به جایگاه مردم آمریکا ادامه داد: مردم آمریکا ملت بزرگی هستند، امیدواریم مردم آمریکا بار دیگر بر اعتقادات خود درباره آزادی، حقوق بشر و آزادی ملت‌ها پایبند بمانند و در انتخابات، ترامپ را به دلیل عملکردش تنبیه کنند.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار