نام قهرمانان شهید ناو دنا از جمله فرزندان استان کردستان جاودانه می‌ماند

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: شهادت جمعی از عزیزان کشورمان در ناو دنا از اتفاقات بسیار ناگواری بود که در جریان این جنگ رخ داد و در این حادثه، دست‌کم دو نفر از عزیزانی که شهید شدند یا در شمار مفقودان قرار گرفتند، از فرزندان استان کردستان بودند. نام قهرمانان شهید حادثه دنا، از جمله فرزندان این استان جاودانه می‌ماند.
کد خبر: ۸۷۲۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۸ - 27October 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، امروز سه‌شنبه در سخنانی با اشاره به یکی از حوادث تلخ جنگ رمضان اظهار داشت: شهادت جمعی از عزیزان کشورمان در ناو دنا از اتفاقات بسیار ناگواری بود که در جریان این جنگ رخ داد و در این حادثه، دست‌کم دو نفر از عزیزانی که شهید شدند یا در شمار مفقودان قرار گرفتند، از فرزندان استان کردستان بودند.
 
شهدای ناو دنا قهرمانانه به شهادت رسیدند
 
وی با اشاره به شرایط حضور نیرو‌های ایرانی در این ناو افزود: این عزیزان نه برای انجام عملیات رزمی به میدان رفته بودند، نه در حال برگزاری مانور نظامی بودند و نه حتی مسلح بودند؛ با این حال، متأسفانه هدف حمله دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی قرار گرفتند.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه حادثه ناو دنا در سایه شهادت دانش‌آموزان، معلمان و اولیای دانش‌آموزان در میناب کمتر مورد توجه قرار گرفت، تصریح کرد: این شهدا جوانان شایسته کشورمان بودند که با شجاعت، دلاوری و فداکاری در صحنه حضور داشتند.
 
وی گفت: این عزیزان برای شرکت در مراسمی حضور یافته و در حال بازگشت بودند که هدف حمله قرار گرفتند و قهرمانانه به شهادت رسیدند.
 
پورذهبی با گرامیداشت یاد و نام شهدای ناو دنا خاطرنشان کرد: نام این قهرمانان همواره جاودانه خواهد ماند. 
 
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه جایگاه شهدا در جامعه ایران، به‌ویژه در حافظه تاریخی خانواده‌ها و نسل‌های آینده، بر ضرورت ثبت و روایت دقیق زندگی و مسیر خدمت آنان تأکید دارد، یادآور شد: معرفی شهدای کردستانی ناو دنا و بازتاب روایت خانواده‌های آنان می‌تواند ابعاد انسانی این حادثه را برای افکار عمومی روشن‌تر کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار