ابطال معاینه فنی وسایل نقلیه‌ دودزا/ ۸ هزار وسیله نقلیه کنترل شدند

معاون عملیات پلیس راهور فراجا از کنترل ۸ هزار و ۴۳۰ دستگاه وسیله نقلیه دودزا، شامل موتورسیکلت‌ها و خودرو‌های سبک و سنگین، از ابتدای مهرماه در کلان‌شهر‌های کشور خبر داد.
کد خبر: ۸۷۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴ - 28October 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «محمدباقر سلیمی» معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به اجرای طرح تشدید برخورد با وسایل نقلیه دودزا در نیمه دوم سال اظهار داشت: از ابتدای مهرماه، مأموران پلیس راهور با بسیج نیروها، کنترل ویژه خودرو‌های دودزا را در کلان‌شهر‌های کشور، به‌ویژه شهر‌هایی که با معضل آلودگی هوا مواجه هستند، در دستور کار قرار داده‌اند.

پلیس

وی افزود: بر اساس آخرین آمار دریافت‌شده، تاکنون ۸ هزار و ۴۳۰ دستگاه وسیله نقلیه دودزا، شامل موتورسیکلت‌ها و خودرو‌های سبک و سنگین، در سطح کلان‌شهر‌های کشور توسط مأموران پلیس راهور کنترل شده‌اند.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به همکاری دستگاه‌های مرتبط در اجرای این طرح تصریح کرد: با همکاری وزارت کشور، اتحادیه معاینه فنی و از طریق سامانه سیمفا، معاینه فنی وسایل نقلیه‌ای که به دلیل دودزا بودن یا داشتن نقص فنی مؤثر بر ایمنی توسط مأموران متوقف می‌شوند، در فرایند ابطال قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: مالکان این وسایل نقلیه موظف‌اند ابتدا نسبت به رفع نقص فنی و مشکلات آلایندگی خودروی خود اقدام کنند و سپس برای دریافت مجدد معاینه فنی به مراکز مربوطه مراجعه کنند.

گفتنی است، این طرح با هدف کاهش آلایندگی ناشی از تردد وسایل نقلیه دودزا و ارتقای ایمنی ترافیک، به‌ویژه در کلان‌شهر‌های درگیر آلودگی هوا، در نیمه دوم سال اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار