معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد

سازمان تاکسیرانی تهران از رایگان شدن نخستین مراجعه تاکسی‌ها برای معاینه فنی و بازدید چشمی مخازن دوگانه‌سوز خبر داد.
کد خبر: ۸۷۳۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۴ - 28October 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، در راستای حمایت از تاکسیرانان شهر تهران، کاهش هزینه‌های نگهداری ناوگان و ارتقای ایمنی و کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی، توافقنامه همکاری میان این سازمان و ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران منعقد شد.

تاکسی

بر اساس این توافقنامه، از این پس نخستین مراجعه تاکسی‌های پایتخت برای انجام معاینه فنی و همچنین نخستین مراجعه جهت بازدید چشمی از مخازن دوگانه‌سوز (CNG)، به‌صورت رایگان انجام خواهد پذیرفت.

این طرح با هدف تسهیل دسترسی تاکسیرانان به خدمات فنی، ارتقای سلامت و ایمنی ناوگان، کاهش آلایندگی خودرو‌ها و کمک به تحقق اهداف شهر تهران در مسیر هوای پاک و حمل‌ونقل پایدار اجرا می‌شود.

بنا بر اعلام سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران، این خدمات در راستای اجرای برنامه‌های حمایتی این سازمان برای ناوگان تاکسیرانی پایتخت در مراکز معاینه فنی منتخب ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار