ثبت ۳۶۳ هزار مراجعه سرپایی در بیمارستان تأمین اجتماعی فرخ‌شهر

بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخ‌شهر در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ با ثبت بیش از ۳۶۳ هزار مراجعه سرپایی و انجام بیش از ۶ هزار عمل جراحی، به ارائه خدمات درمانی به بیماران ادامه داد؛ این مرکز هم‌زمان با سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به چهارمحال‌وبختیاری، میزبان بازدید میدری و بررسی مسائل زیرساختی و درمانی بود.
کد خبر: ۸۷۳۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۸ - 29October 2026
به گزارش دفاع‌پرس از شهرکرد، «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در جریان سفر دو روزه به چهارمحال‌وبختیاری ظهر (پنجشنبه)با حضور در بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخ‌شهر، از نزدیک در جریان وضعیت زیرساخت‌ها، امکانات درمانی و مسائل کادر درمان این مرکز قرار گرفت.
عکس
 
در این بازدید، مسئولان بیمارستان ضمن تشریح وضعیت خدمات‌رسانی، به برخی نیاز‌ها و مشکلات این مرکز در حوزه ساختمان، تأسیسات و منابع موردنیاز اشاره کردند و خواستار رسیدگی به مسائل مطرح‌شده شدند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز موارد مطرح‌شده را بررسی و دستور پیگیری آنها را صادر کرد.
 
بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخ‌شهر، تنها بیمارستان ملکی سازمان تأمین اجتماعی در چهارمحال‌وبختیاری است که در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار و با زیربنای ۲۸ هزار مترمربع فعالیت می‌کند.
 
این مرکز درمانی با برخورداری از بخش‌های بستری داخلی، جراحی، کودکان، زنان و زایمان، مراقبت‌های ویژه و اورژانس، خدمات تخصصی تشخیصی، درمانی و پاراکلینیکی متنوعی به بیماران ارائه می‌دهد.
 
ثبت بیش از ۷ هزار بستری و ۶ هزار عمل جراحی در ۶ ماه
 
براساس آمار شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، تعداد ۷ هزار و ۸۲۴ بیمار در این بیمارستان بستری شده‌اند و شمار مراجعات سرپایی به ۳۶۳ هزار و ۲۵۳ مورد رسیده است.
 
همچنین در این بازه زمانی، ۶ هزار و ۳۳۹ عمل جراحی در بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخ‌شهر انجام شده است؛ آماری که نشان‌دهنده حجم قابل‌توجه خدمات این مرکز در پاسخ‌گویی به نیاز‌های درمانی بیماران است.
 
در جریان این بازدید، شماری از مراجعان نیز به‌صورت مستقیم با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت‌و‌گو کردند و مسائل، درخواست‌ها و مشکلات خود را با وی در میان گذاشتند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار