حجت الاسلام اخوان؛ دشمن با ترویج بی‌بندوباری به دنبال تضعیف ایمان جوانان و ضربه زدن به جامعه از درون است

امام جمعه موقت بهاباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با هشدار نسبت به تلاش دشمن برای ترویج بی‌بندوباری، فساد و فاصله گرفتن جوانان از ارزش‌های دینی، گفت: هدف دشمن، گرفتن دین و ایمان از نسل جوان و تضعیف جامعه از درون است.
کد خبر: ۸۷۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۲ - 30October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، حجت‌الاسلام «اخوان» امام جمعه موقت بهاباد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دشمن برای تأثیرگذاری بر نسل جوان اظهار داشت: ترویج بی‌بندوباری و عادی‌سازی فساد، از جمله اقداماتی است که با هدف دور کردن جوانان از دین و ایمان و غافل کردن آنان از مسائل اصلی کشور دنبال می‌شود.

دفاع پرس یزد

وی با اشاره به تجربه دوران رژیم پهلوی و برخی کشور‌های دیگر افزود: در آن دوران نیز تلاش می‌شد جوانان با سوق دادن به سمت شهوترانی و سرگرمی‌های نفسانی، از مسائل مهم اجتماعی، سیاسی و ارزش‌های دینی فاصله بگیرند.

امام جمعه موقت بهاباد ادامه داد: امروز نیز دشمن همین هدف را دنبال می‌کند و می‌خواهد با دور کردن جوانان از اعتقادات مذهبی و سرگرم کردن آنان به فساد و بی‌بندوباری، پشتوانه عظیم کشور و سرمایه انسانی آینده نظام را تضعیف کند.

حجت‌الاسلام اخوان تصریح کرد: اگر جامعه از درون دچار سستی و تضعیف اعتقادی شود، دشمن برای ضربه زدن به آن دیگر نیازی به جنگ نظامی نخواهد داشت؛ چراکه تضعیف ایمان و باور‌های دینی می‌تواند زمینه آسیب‌های جدی اجتماعی را فراهم کند.

وی همچنین با اشاره به استفاده دشمن از ظرفیت‌های مختلف اجتماعی، از جمله مسئله زنان، نسبت به تلاش برای ترویج بی‌دینی، بی‌ایمانی و بی‌بندوباری هشدار داد.

۱۳ آبان؛ نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی

امام جمعه موقت بهاباد در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، این روز را یادآور مناسبت‌های مهم و سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب اسلامی، از جمله روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ دانست.

وی با اشاره به اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت آمریکا اظهار داشت: این رویداد از حوادث مهم تاریخ انقلاب اسلامی است که حضرت امام خمینی (ره) از آن به‌عنوان «انقلاب دوم» یاد کردند و برای آن جایگاهی ویژه قائل بودند.

حجت‌الاسلام اخوان با اشاره به اسناد به‌دست‌آمده از سفارت آمریکا گفت: این اسناد، از نگاه دانشجویان تسخیرکننده، بیانگر فعالیت‌های جاسوسی، توطئه‌ها و مداخلات آمریکا علیه انقلاب نوپای اسلامی و نظام تازه‌تأسیس جمهوری اسلامی بود.

وی افزود: به همین دلیل، سیزدهم آبان به‌عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شناخته می‌شود و این مناسبت تنها متعلق به دانش‌آموزان نیست، بلکه روزی ملی و متعلق به همه اقشار ملت ایران است.

امام جمعه موقت بهاباد با تأکید بر ضرورت حضور گسترده مردم در مراسم ۱۳ آبان خاطرنشان کرد: در شرایطی که آمریکا همچنان سیاست‌های خصمانه خود را علیه ملت ایران ادامه می‌دهد، حضور آگاهانه و پرشور مردم در صحنه، جلوه‌ای از وحدت، عزت و ایستادگی ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های استکباری خواهد بود.

وی با بیان اینکه ملت ایران برای دستیابی به استقلال و تعیین سرنوشت خود انقلاب کرد، گفت: یکی از اهداف اساسی انقلاب اسلامی، رهایی کشور از سلطه و نفوذ آمریکا و برخورداری از استقلال واقعی بود.

حجت‌الاسلام اخوان تأکید کرد: مشکل اصلی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، استقلال و عدم وابستگی کشور به قدرت‌های خارجی است؛ چراکه ملت ایران نمی‌خواهد بیگانگان بر سرنوشت آن حاکم باشند و برای آینده کشور خود بر اساس خواست دیگران تصمیم بگیرد.

وی در پایان، سیزدهم آبان را فرصتی برای تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، پاسداشت استقلال و آزادی کشور و اعلام ایستادگی در برابر استکبار جهانی دانست و بر ضرورت حضور پرشور و آگاهانه مردم در مراسم این روز تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار