محموله ۱۰۹ کیلوگرمی شمش نقره به ارزش ۸۵ میلیارد تومان در سنندج توقیف شد
فرمانده انتظامی کردستان از کشف ۱۰۹ کیلوگرم شمش نقره به ارزش ۸۵ میلیارد تومان و دستگیری ۲ نفر خبر داد، انتقال محمولهای سنگین از شمش نقره از مریوان به مقصد تهران، با اقدام مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان در یکی از محورهای فرعی سنندج ناکام ماند، عملیاتی که به کشف بیش از ۱۰۹ کیلوگرم نقره و دستگیری دو متهم منجر شد.
به گزارش دفاعپرس از کردستان، انتقال محمولهای سنگین از شمش نقره از مریوان به مقصد تهران، با اقدام مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان در یکی از محورهای فرعی سنندج ناکام ماند؛ عملیاتی که به کشف بیش از ۱۰۹ کیلوگرم نقره و دستگیری دو متهم منجر شد.

سردار «یحیی الهی» فرمانده انتظامی استان کردستان، امروز جمعه با تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر انتقال مقادیری شمش نقره از شهرستان مریوان به مقصد تهران، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام بررسیهای اطلاعاتی و اقدامات پلیسی، یک دستگاه خودروی پژو پارس سفیدرنگ را در یکی از محورهای فرعی شهرستان سنندج شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به جزئیات کشفیات این عملیات تصریح کرد: در بازرسی از خودرو، ۱۰۹ قطعه شمش نقره یککیلوگرمی کشف شد که بهصورت ماهرانه در قسمتهایی از خودرو جاساز شده بود.
وی ارزش تقریبی این محموله را بر اساس ارزیابی کارشناسان ۸۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در جریان این عملیات، دو نفر دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
الهی با تأکید بر برخورد جدی پلیس با قاچاق و جرائم اقتصادی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در این حوزه، موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
